Herojski trenutak: Oliver skočio u smrznuto jezero da spasi tele

18.01.2024

15:02

0

Autor: 24sedam

Iako je prvobitni plan da kolega koristi uže kako bi izvukao tele propao, Oliver nije oklevao i sam se upustio u rizičnu misiju spašavanja.

Herojski trenutak: Oliver skočio u smrznuto jezero da spasi tele
Copyright TikTok_smokinfbbq

U nezapamćenom incidentu, Oliver Rejes, hrabar radnik jednog restorana u Filadelfiji, Tenesi, pokazao je neverovatnu hrabrost skočivši u ledenu vodu kako bi spasao tele po imenu Vinona. Snimak, nastao 16. januara, prikazuje Olivera kako hrli u pomoć nakon što je primetio da je ovo preslatko tele upalo kroz led na jezeru.

Iako je prvobitni plan da kolega koristi uže kako bi izvukao tele propao, Oliver nije oklevao i sam se upustio u rizičnu misiju spašavanja. Uspeo je da stigne do Vinone i izvuče je iz smrznute vode.

Snimak hrabrog poduhvata brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

TikTok_smokinfbbq
 

Restoran je potvrdio da su Oliver i Vinona sada oboje dobro, toplo i zdravo. Važno je napomenuti da je spašavanje usledilo dan nakon što je restoran bio zatvoren zbog loših vremenskih uslova, koji su pogodili Filadelfiju i druge gradove u istočnom Tenesiju.

TikTok_smokinfbbq
 

Vinona je samo jedno od troje teladi koja žive na tom imanju.

Nakon što je Oliver izneo tele na obalu, došlo je do trenutka napetosti kada je Vinona klizila po ledu koji je počeo popuštati pod njenim nogama. Srećom, drugi zaposleni su brzo priskočili u pomoć, izvukli je sa leda i smestili je na sigurno u sneg.

TikTok_smokinfbbq
 

Na društvenim mrežama, korisnici su preplavljeni pohvalama za hrabrost Olivera Rejesa i ostalih zaposlenih u restoranu. TikTokeri su ga proglasili herojem, dok su pojedini izrazili želju da mu se priredi topla večera kao nagrada za hrabro spašavanje.

 

@smokinfbbq Our sweet Wynonna fell through ice on the pond today. Before lincoln got there with his rope, Oliver hauled off in that icy water. Love my boys. And Wynonna is warm and dry now in the sunshine ❤️ #cowsofinstagram #winter #farmlife ♬ One hell of a life - Harrison Hoffman

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike