Dvogodišnja devojčica bosa odlutala kilometrima od kuće: U šumi je čuvali porodični psi

25.09.2023

09:24

0

Autor: K. O.

Priča koja greje srca

Dvogodišnja devojčica bosa odlutala kilometrima od kuće: U šumi je čuvali porodični psi
Copyright Freepik

Srećom, neke priče imaju srećan kraj. A u ovoj su najveći heroji kućni ljubimci, tačnije psi.

Dvogodišnja devojčica nestala je iz svog doma, a pronađena je u šumi nekoliko sati kasnije. Uz nju su sve vreme bila dva porodična psa koji su je čuvali.

Incident se dogodio u saveznoj državi Mičigen.

Poručnik Mark Đanuncio koji je učestvovao u višečasovnoj potrazi za devojčicom, izjavio je da je devojčica legla na zemlju i koristila jednog od pasa kao jastuk, dok je drugi pas ležao uz nju i čuvao je.

- Tea Čejs je odlutala iz porodične kuće - rekao je poručnik policije države Mičigen Mark Đanuncio za Ci-En-En. Bruk Čejs.

Teina majka, rekla je da je osetila da „nešto nije u redu", kada je krenula da proveri svoju ćerku koja se igrala u dvorištu. Tada je saznala i da devojčica nije ušla u kuću kada je je stric pozvao da obuje patike.

 

Freepik
 

Dvogodišnjakinja je potom nađena tik pored staze, kako spava na zemlji sa glavom položenom na Hartlija, porodičnog engleskog springer španijela. Кada je vozač terenca pokušao da se približi devojčici da je probudi, manji pas je zarežao, rekla je Čejsova i objasnila da „devojčica oba porodična psa mota oko malog prsta, i da je bespogovorno slušaju".

Đanuncio je istakao da je ovo zaista neobična priča i da je izuzetno retko videti takvu vrstu ponašanja kod pasa.

Policija je angažovala dronove i službene pse u potrazi za devojčicom, dok su i lokalni policajci i građani iz Mičigena i susednog Viskonsina pružali pomoć u traganju za devojčicom u šumskom području.

Malena i njeni verni psi pronađeni su otprilike pet kilometara udaljeni od kuće, a srećom, dete se nalazilo u dobrom zdravstvenom stanju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike