Život iz mačije perspektive: Tip je stavio kameru na svog ljubimca kako bi otkrio šta on sve radi

17.05.2023

11:07

0

Autor: K. B.

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda prosečan dan vaše mačke

Život iz mačije perspektive: Tip je stavio kameru na svog ljubimca kako bi otkrio šta on sve radi
Copyright Pixabay

Da bi dobio odgovorio na to pitanje, glavni urednik tehničkog bloga Tom's Guide Mike Prospero pričvrstio je jednu od kamera novije generacije na svoju mačku i dobio neverovatne snimke kako njegova mačka provodi dan.

Inspirisan pričom Njujork Tajmsa o vlasnicima mačaka koji puštaju svoje ljubimce da snimaju sopstvene avanture, Prospero je odlučio da svoju mačku Mervinu prikači kameru Insta360 Go 2, koja je „manja od njegovog palca".

 

 

- Mačke na drugim video snimcima koje sam video imaju prilično aktivan društveni život, predu oko drugih mačaka i šetaju se po njihovom dvorištu. Da li moja mačka ima sličan životni život? Samo sam želeo da znam -  napisao je Prospero u opisu video, koji je pregledan preko 300 hiljada puta.

Umesto aktivnog društvenog života, Prospero je uglavnom video „mnogo sedenja”, pošto je Mervin, kako se ispostavilo, lenj koliko je i sumnjao. Ipak, postoji deo snimka koji je zanimljiviji od ostalih Mervinovih aktivnosti – kada mačka skoči na drvo pre nego što se popne preko ograde svog dvorišta. Prospero je napisao da planira da „pošalje Mervina sa kamerom još nekoliko puta da vidi da li može da snimi još nešto zanimljivo“.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike