Rešenje koje niko nije očekivao: Ovaj pas ne voli kišu, pa je smislio kako da je izbegne kad treba da izađe napolje (VIDEO)

11.04.2023

09:09

0

Autor: Z.A.S.

Nasmejao je na hiljade korisnika TikToka

Rešenje koje niko nije očekivao: Ovaj pas ne voli kišu, pa je smislio kako da je izbegne kad treba da izađe napolje (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Freepik

Psi obožavaju da izlaze napolje i žive za trenutke kada će ugledati svoje vlasnike da u ruke uzimaju povodac, jer to je onda siguran znak da će uskoro uživati u čarima prirode koju toliko obožavaju, ali i da će moći da obave svoje fiziološke potrebe.

Međutim, ima i onih pasa koji se ne raduju izlasku, makar ne kada pada kiša, a rešenje koje je jedan od njih smislio za takve situacije nasmejalo je na hiljade tiktokera.

Naime, na snimku koji je njegova vlasnica postavila na svoj profil, vidi se pas, tačnije njegova pozadina kako obavlja nužnu na smim vratancima za pse. Pokušaćemo bolje da objasnimo.

Naime, sigurno ste upoznati da mnoge kuće na vratima imaju i posebna vratanca za pse i mačke, a ovaj mališa je upravo ta vratanca iskoristio za svoje idejno rešenje koje ne uključuje i vremenske nepogode.

On glavom proviri kroz vrata za pse ka unutra, kako bi se zaštitio od kiše i obavi nuždu. Nismo sigurni da je njegova vlasnica baš oduševljena, jer svakako mora da počisti za njim, ali je činjenica da ništa loše nije uradio u samoj kući.

"Kad tvoj pas ne voli kišu", napisala je vlasnica psa kojeg su prozvali genijalcem.

"Tehnički je napolju, on je genije",
"Ovo je pametan pas",
"Cilja bolje od većine muškaraca", neki su od brojnih komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike