Borisova omiljena krava se vratila, a njegova reakcija osvaja srca: Čist dokaz da prijateljstvo i ljubav ne poznaju granice (VIDEO)

07.04.2023

09:02

0

Autor: Z.A.S.

Jedna krava mu se posebno obradovala, pa su pali i poljupci

Borisova omiljena krava se vratila, a njegova reakcija osvaja srca: Čist dokaz da prijateljstvo i ljubav ne poznaju granice (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Freepik

Često čujemo, čitamo, a ponekada i izgovaramo da ne zaslužujemo pse i to je jedna velika istina, a za takvu tvrdnju razloga je mnogo.

Činjenica je da su psi izuzetno plemenita bića, krajnje nesebična i sposobna da pruže izuzetno mnogo ljubavi, ne tražeći ništa zauzvrat.

U brojnim video zapisima možemo da vidimo situacije i scene koje idu u prilog ovoj tvrdnji, a jedna od njih je definitivno i ova koja je postala viralna na TikToku.

Naime, zlatni retriver po imenu Boris svakodnevno je posećivao stado krava. Krave su bile u vlasništvu njegovih komšija, međutim, jednog dana, one se nisu pojavile. A onda su se dani pretvorili u još dana i u još dana...

Boris bi sedeo uz ogradu i čekao ih, međutim, njegovih drugarica nije bilo ni na vidiku. A onda su se jednog dana, ipak, vratile, a Borisova reakcija je oduševila svakoga ko ju je video.

Malo je reći da je bio oduševljen, pa je oduševljeno istrčao iz kuće, kako bi se ponovo smestio uz ogradu. I krave su očigledno zavolele Borisa, a jedna mu se posebno obradovala, pa su pali i poljupci.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike