Mačka Tejlor Svift vredi 91,5 miliona evra, a tek je treća na listi najbogatijih ljubimaca

05.01.2023

16:43

0

Autor: K. O.

Da nije sve do vlasnice, već i do macine harizme, potvrđuje i to što Tejlor ima čak tri mačke, a samo se Olivija našla na ovoj listi. Pretekli su je jedan pas i još jedna mačka

Mačka Tejlor Svift vredi 91,5 miliona evra, a tek je treća na listi najbogatijih ljubimaca
Copyright Profimedia

Odavno nam je jasno da društvene mreže imaju svoje zakone i svoj poredak. Isto kao što ljudi imaju moć na društvenim mrežama, isti je slučaj i sa ljubimicima.

Tako je za prethodnu godinu napravljen poredak na temelju analitike Instagrama, a mnogi krzneni ljubimci koji su najviše zarađivali popeli su se na lestvici bogatstva zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama.

Iako je samo jedna od tri mačke slavne pevačice Tejlor Svift (33), popularnost Olivije Benson, samo raste. A ona odavno ima više novca od prosečnog čoveka. 

Štaviše, prema nedavnom izveštaju časopisa "All About Cats" (Sve o mačkama) popularna mačka Olivija rangirana je kao treća najbogatija kućna ljubimica na svetu, s neverovatnom neto vrednošću od 97 miliona dolara, što je oko 91,5 miliona evra. 

Profimedia
Olivija Benson

Pored analitike Instagrama, za najpopularnije životinje kao što je Olivija, u obzir je uzeto i učestvovanje u projektima izvan popularne društvene mreže.

- Olivija je postigla uspeh izvan sveta uticaja na Instagramu. Škotski fold zaradio je svoje bogatstvo glumeći zajedno sa svojom vlasnicom u nekoliko muzičkih videa, osmislio je sopstvenu liniju garderobe i glumio u mnogim visokobudžetnim oglasima - stoji u opisu. 

Tejlor je Oliviju nazvala po liku Mariske Hargitaj (58) iz popularne serije "Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve". Hargitaj je glumila uz Svift u reklamama za DirectTV, Diet Coca-Colu i AT&T, te u muzičkim spotovima za pesme "Me!" i "Blank Space". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Oni koji su 2015. bili na svetskoj turneji pevačice "All Too Well" mogli su videti Oliviju i njenu stariju sestru Meredit, Tejlorinu prvu mačku, u videu koji je pušten tokom koncerta.

Meredit, međutim, nije dospela na listu najbogatijih kućnih ljubimaca časopisa "All About Cats", kao ni Benjamin, Sviftina treća i poslednja mačka koju je nabavila, a koji se takođe pojavio u muzičkom spotu "Me!".

Što definitivno znači, da nije sve samo do bogate i slavne vlasnice, već ima nešto i do Olivijine harizme.

Profimedia
Ganter VI

A njenu neto vrednost nadmašili su samo nemački ovčar po imenu Gunter VI, čija je vrednost procenjena na 500 miliona dolara, i mačka Nala, koja je poznata na Instagramu, a čija je vrednost procenjena na 100 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

A mačka popularne pevačice prestigla je pet pasa poznate voditeljke Opre Vinfri (68), mačku Šupet pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda i štene Pontiak pokojne glumice Beti Vajt.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike