Pet razloga zbog kojih su žene okončale veze: "Umesto da reši problem, govorio je da nema goriva"

24.05.2024

13:01

0

Autor: K. B.

Iskustvo drugih ljudi često može biti poučno

Pet razloga zbog kojih su žene okončale veze: "Umesto da reši problem, govorio je da nema goriva"
Copyright Profimedia

Raskidi se dešavaju iz različitih razloga, ali postoji nekoliko stvari preko kojih neke žene ne mogu da pređu. One su otvoreno govorile o svojim prošlim vezama, a evo nekoliko najčešćih razloga za prekid veze. Ako vas zanima šta tačno smeta ženama, nastavite čitati:

Video-igrice su bile prioritet

Jedna od žena izrazila je svoje nezadovoljstvo time što su video-igrice bile važnije od vremena provedenog sa njom. Iako je želela jednostavne stvari poput šetnje ili kafe, njen bivši muž je često birao igranje video-igrica umesto druženja sa njom.

Prioriteti prijatelja umesto partnera

Druga žena osećala se zapostavljeno jer je njen partner uvek davao prednost druženju sa prijateljima. Čak i u kriznim situacijama, poput bolesti člana porodice, on je radije odlazio sa svojim prijateljima na zabavu.

Freepik
 

Nedostatak inicijative u planiranju

Jedna žena je otkrila da je njen partner retko imao sopstvene ideje ili inicijativu za planiranje aktivnosti. Iako je u početku to cenila, s vremenom je to postalo izvor konflikta jer je osećala kao da ona sama mora da donosi sve odluke.

Prevelika zavisnost od majke

Postojeća veza je dovedena u pitanje zbog prevelike povezanosti partnera sa svojom majkom. Česte telefonske razgovore i odluke koje su zavisile od majčinog mišljenja počele su da stvaraju tenzije u vezi.

Profimedia
 

Različiti nivoi zrelosti

Jedna od žena shvatila je da njihova veza nije uspela zbog razlika u nivou zrelosti. Dok je ona težila ka ličnom i emotivnom rastu, njen partner nije pokazivao istu inicijativu i često je oslanjao na druge da reše probleme umesto njega.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike