Osramoćena mlada izjurila s venčanja i zatražila razvod: Utehu joj pružio mladoženjin brat

28.03.2024

13:07

0

Autor: V. I.

Brak je trajao manje od 48 sati

Osramoćena mlada izjurila s venčanja i zatražila razvod: Utehu joj pružio mladoženjin brat
Copyright Freepik

Žena se razvela od muža samo 48 sati nakon što su izrekli svoje venčane zavete jer ju je osramotio na njihov veliki dan. Objasnila je kako je njen suprug Džejk počeo da gleda video- zapise o svadbenim šalama uoči njihovog posebnog dana - i uprkos tome što je obećao da neće raditi tako nešto na njihovom venčanju, ignorisao je njene molbe.

Obraćajući se Redditu, ona je rekla: "Između ostalog, video-snimci koje je gledao prikazuju sramotne fotografije neveste koja masturbira naočigle svih ili joj muž nabija lice u tortu. Odmah sam mu rekla da nikako ne želim tako nešto na našem venčanju.On se samo nasmejao i rekao da ne brinem jer ne planira tako nešto.

"Mislila sam da je to kraj, ali iz čista mira je izjavio da želi da izabere fotografa za venčanje i tortu." Zahvalna što se zainteresovao za planiranje njihovog venčanja, ona ga je ohrabrila da kontaktira fotografa i poslastičarnicu koja je bila zadužena za svadbenu tortu.

 

 

"Podsetila sam ga dan ranije da ću odmah raskinuti s njim ako napravi neku neprikladnu šalu. Kada je došao dan venčanja, sve je išlo glatko, dok nije došao trenutak kada je trebalo da se preseče torta.

Cela soba je gledala kako sečem prvo parče torte, a fotograf je stajao ispred nas sa kamerom u ruci. Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako mi gura lice u tortu. Ne samo moja šminka. već i venčanica je bila uništena a cela soba se smejala... Moj tadašnji muž bio je najglasniji.

U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju i Džejk je rekao da je ovo sada naša fotografija sa venčanja. Iznervirana, okrenula se i ošamarila Džejka po licu pre nego što je istrčala iz sobe u suzama. Želeći da se uveri da sam dobro, njegov brat Frenk, pojurio je za mnom da proveri kako sam.

 

 

Otrčala sam do toaleta i počela da plačem kada sam odjednom začula glasnu viku iz hodnika. Bio je to njegov brat Frenk. jedva razumem šta govori i kada sam izašao iz toaleta čekao me je.

Rekao mi je da Džejk ima nešto da mi kaže. Džejk se tresao i izvinio se ne gledajući me u oči. Frenk mu je rekao da me pogleda u oči i ponovo se izvini. Čak sam se i ja pomalo uplašio Frenka u tom trenutku jer sam oduvek o njemu mislila kao o ljubaznom i nežnom čoveku. Nikada ga ranije nisam videla tako ljutog.

Džejk se ponovo izvinio, a onda nas je Frenk vratio u salu koja je odjednom bila veoma tiha i većina naših porodica je pomalo posramljeno gledala u pod. Svečanost je prekinuta i Frenk me je odveo kući jer sam bila previše ljuta na svog muža i nisam htela da ga vidim“, opisuje nesrećna nevesta..

 

 

Tokom njihove vožnje kući, Frenk se izvinioi otkrio kako je Džejk činio sve što je u njegovoj moći da pokvari svaku posebnu priliku dok su bili deca. "Kada je bio Frenkov rođendan, moj muž bi ga gađao tortom i razbiao mu redom sve poklone“, rekla je ona.

"Ali tada su njihovi roditelji sve to odbacivali govoreći da se braća tako ponašaju. Pa je morao da trpi svako poniženje, ali kada je video da mi muž zariva lice u tortu, bilo mu je dosta jer je shvatio da je moj muž loša osoba koja se zadovoljava ponižavanjem drugih.

Pitala sam Frenka da li misli da bi bilo preterivanje ako bih se razvela od muža, a on je rekao da ne, jer po njemu zaslužujem bolje i nije ga zanimalo kako se njegov brat oseća zbog toga jer je to sam izazvao. Onda mi je rekao da će mi pomoći ako mi treba pomoć da prikupim stvari i dao mi svoj broj."

Uz to, ona je podnela zahtev za razvod od svog novog muža - samo 48 sati nakon što je izgovorila svoje venčane zavete. Dodala je: "Džejk mi je upravo rekao da to ne radim jer je to bila samo bezazlena šala. I njegova i moja porodica su mi rekli da bi bilo smešno da prekinemo naš brak zbog ovoga.

 

@bayleeburton22 Will answer questions and respond to comments this time 😅 #cakesmash #weddingcake @thewillburton ♬ original sound - Baylee Burton

 

Ali ja to vidim drugačije. Ako mi uradi ovako nešto uprkos višestrukim zahtevima da to ne uradi, čak ni nakon što je obećao da to neće učiniti, onda mu ne mogu verovati šta god da mi obeća. Moram da pretpostavim da može i da će se desiti suprotno – i da ga uopšte nije briga kako se ja osećam prema njegovim odlukama.

Komentarišući njen post, jedan korisnik je rekao: "Žao mi je što se ovo desilo, ali sam ponosan na tebe. Upozorila si ga više puta i on je smatrao da je važnije da se nasmeje nego da bude partner od poverenja. Ne znam zašto ljudi misle da je poniženje šala. Ako morate da objasnite da je to bila šala, nije smešno".

 

@chaybay26 I love you so much, always have since we were kids, truly are my soulmate, ty for loving my broken self! #weddingtiktok #foryoupage #cakesmash #fyp #husbandwife #soulmate

 

"Srećno. Molim vas dajte Frenku do znanja da je dobar čovek, cenimo što vam čuva leđa.“ Drugi korisnik je dodao: "Lagao je i bio je bez poštovanja. Očigledno te stvari ne želite u braku. Razvod od njega sada će vas spasti od toga da se nosite sa više kršenja granica i bolova u srcu. Zaslužujete bolje."

Treći korisnik je rekao: "Rekli ste mu kakve će biti posledice. Sada on može da živi sa tim izborom. Mislim da ne morate da se razvodite. Ako ne podnesete venčani list u određenom vremenskom periodu, niste zakonski oženjen. Samo se pobrinite da on to ne podnese u vaše ime", piše Mirror.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike