Mlada u neverici na venčanju: Svekrvin izbor haljine izazvao opšte zaprepašćenje i postao glavna tema (VIDEO)

06.03.2024

11:16

0

Autor: K. B.

Na svom venčanju, jedna mlada doživela je potpuni emocionalni slom, a za to postoji i dokaz - video koji otkriva kakav problem je imala sa svekrvom

Mlada u neverici na venčanju: Svekrvin izbor haljine izazvao opšte zaprepašćenje i postao glavna tema (VIDEO)
Copyright Profimedia

Monika je javno podelila incident sa "zločinom" koji je počinila majka njenog muža tog dana - obukla je pravu venčanicu! U video-zapisu koji je snimila, Monika je ispričala kako joj je svekrva praktično upropastila venčanje svojom odlukom da dođe obučena kao nevesta.

Osvrćući se na dan venčanja, Monika se prisetila uzbuđenja i radosti koju je osećala, sve dok nije došao trenutak za fotografisanje s porodicom. Tada je prvi put videla svoju svekrvu na venčanju, obučenu u venčanicu.

- Bio je to trenutak šoka. Osećala sam se zbunjeno, šokirano i ljuto. Upitala sam svog muža zašto Karen nosi venčanicu, na šta mi je iznenađeno odgovorio da to nije znao - rekla je Monika.

 

 

Nakon fotografisanja, dok se vraćala u salu, gosti su joj prilazili sa istim pitanjem:

"Jesi li videla Kareninu haljinu?", "Da li si znala da će Karen nositi venčanicu?", "Smeta li ti što Karen nosi belo?"

Monika je bila zbunjena: - Naravno da nisam znala! Zašto bih želela da svekrva nosi venčanicu na mom venčanju? To je čudno i neprikladno. 

Kada su upitali svekrvu zašto je obukla venčanicu, ona je odgovorila:

- To nije venčanica, skinula sam šlep - ne pružajući dodatno objašnjenje za svoj postupak.

Profimedia
 

Monika je kasnije izjavila:

- Još uvek ne mogu da verujem da se to desilo. Čula sam za svadbene horor priče, ali nikada nisam mislila da će se jedna od njih desiti meni. Možda je trebalo u pozivnici naglasiti da se ne nosi bela boja.

Ipak, smatra da je njen venčani dan bio savršen i ne bi ga menjala. Iako danas ne komunicira sa svekrvom, smatra da je prevazišla situaciju i da je, gledajući unazad, sve to sada velika šala.

- Najvažnije je da sam se udala za čoveka svojih snova i što imamo predivan odnos pun ljubavi. A sada imam i sjajnu priču koju mogu da ispričam - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike