Glumica za odrasle daje savete muškarcima kako da zadovolje ženu, prvi zvuči baš uvrnuto

10.02.2024

21:21

0

Autor: V. I.

Žene previše toga podrazumevaju, pa ostanu uskraćene za zadovoljstvo

Glumica za odrasle daje savete muškarcima kako da zadovolje ženu, prvi zvuči baš uvrnuto
Copyright Profimedia

Rajli Rid (32), porno-glumica iz SAD, kaže da muškarci skoro uvek doživljavaju orgazam tokom seksa, ali mnoge žene ostanu uskraćene. On ističe da mnoge takve dame mogu da dožive vrhunac samo dok su same, ali ne i s partnerom. Zbog toga je objavila nekoliko saveta kako da premostite ovaj jaz u krevetu.

- Osnova za postizanje ženskog orgazma počinje od vas i načina na koji brinete o sebi. Ovo će se proširiti na to kako se brinete o ženi u spavaćoj sobi, ali i van nje. Pre nego što uopšte pomislite na seks, trebalo bi da razmotrite nekoliko stvari. Niko ne želi prljavog, lenjog ljubavnika - navela je ona.

Prvi i osnovni savet: higijena

Rajli je rekla da je higijena njen savet broj jedan kada je reč o zadovoljstvo u seksu.
- Dobra higijena je neophodan minimum, ali nama ženama govori da znate da se brinete o sebi i da nećemo morati da se ponašamo kao da smo vam mame - rekla je ona.

Pored tuširanja, Rajli je istakla važnost čistih noktiju i svežih usana. Ona je dodala i da muškarci treba da održavaju svoje telo i zdravlje u formi, kao i da imaju čist dom i automobil.

Pravilno postavljeno pitanje - pola posla

Osim što moraju da održavaju stvari čistim, Rajli je rekla da muškarci treba da znaju fantazije svojih partnera.

- Najbrži način da saznate šta neko voli jeste da glasno i jasno postavite pitanje. Neophodna je detaljna komunikacija o stvarima koje volimo, ne volimo, najdubljim željama i najmračnijim fantazijama. Istovremeno, pokušajte da upoznate ove stvari u kontekstu vaše veze i kako se ona odnosi na vas i nju kao pojedinca nezavisno od vas - savetuje Rajli.

Veza se može začiniti slanjem vrućih poruka putem mobilnog telefona koje će joj pokazati da su vam njene želje u fokusu.

Duga predigra uz obavezni oralac

- Preporučujem dosta predigre kao i zajedničko samozadovoljavanje. Prljavi razgovori mogu da podstaknu i romantiku, a igračke da povećaju zadovoljstvo - kaže ona.

Muškarcima je poručila da "budu nesebični'"i da redovno pružaju oralni seks svojim partnerkama.​
Međutim, istakle je i da su emocije takođe važne.

Nek se oseća da je posebna

- Žena treba da bude emotivno zadovoljna, a to ćete joj omogućiti ako uvek budete pažljivi - rekla je ona.

- Pokažite da ste je svesni i da želite da se povežete sa njom tako što ćete je stalno gledati u oči, tražiti dozvolu ili saglasnost kada radite nove stvari ili je držati za ruke. Puno se ljubite, ona želi da se oseća kao da je jedina koju želite da dodirnete, golicate i ližete“, savetuje Rajli.
Najbolja stvar koju muškarci mogu učiniti da udovolje ženi u spavaćoj sobi je da se fokusiraju na nju.

- Najbolji način da joj ugodite u krevetu jeste da naterate da se sve vrti oko nje. Fokusirajte se na nju fizički, mentalno i emocionalno - zaključio je Rajli, piše The Daily Star.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike