Žene izabrale idealne dimenzije i izgled muškog ponosa: Na osnovu slike znaju ko je kakav u krevetu

05.02.2024

22:24

0

Autor: K. B.

Istraživanje objavljeno u časopisu "Sexuality & Culture" u 2022. godini istraživalo je šta žene smatraju najprivlačnijim kod muških polnih organa, fokusirajući se na dimenzije dužine i obima, kao i na intimnu frizuru

Žene izabrale idealne dimenzije i izgled muškog ponosa: Na osnovu slike znaju ko je kakav u krevetu
pexels-deon-black-5750434 - Copyright Pexels

Učestvovalo je 106 studenata sa Univerziteta u Teksasu, koji su evaluirali 24 slike muških genitalija, ocenjujući ih na osnovu navedenih karakteristika. Takođe, učesnici su dali svoje mišljenje o ličnosti vlasnika svake fotografije, uključujući njihovu intimnu aktivnost, veštine u krevetu, ekstrovertnost, pouzdanost, anksioznost, otvorenost za nova iskustva i opšte ponašanje u seksualnim odnosima.

Veći obimi genitalija generalno su ocenjeni kao privlačniji, pri čemu su muškarci sa tanjim genitalijama percipirani kao neurotičniji, dok su oni sa širim genitalijama viđeni kao ekstrovertniji, otvoreniji za nova iskustva, aktivniji u seksu i bolji ljubavnici. Kada je reč o dužini, duži polni organi su ocenjeni kao privlačniji, sa percepcijom da su njihovi vlasnici ekstrovertniji, savesniji i bolji partneri u seksu.

Freepik
 

U pogledu intimne frizure, podšišane stidne dlake su ocenjene kao najatraktivnije. Muškarci sa dužim stidnim dlakama su viđeni kao manje otvoreni za nova iskustva i sa manje seksualnih partnera, dok su oni sa kraćim dlakama smatrani boljim u krevetu. Istraživanje ukazuje na to da fizički izgled genitalija može uticati na društvene percepcije o ličnosti, iako ti utisci možda ne odražavaju stvarne karakteristike pojedinca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike