Pohotna Aleksas priznala: Našla sam zatvorskog čuvara preko LinkedIna i potplatila ga da me pusti u ćeliju

02.02.2024

22:18

0

Autor: V. I.

Momak joj se stalno vraća u zatvor i morala je nešto da preduzme kad je uhvati želja

Pohotna Aleksas priznala: Našla sam zatvorskog čuvara preko LinkedIna i potplatila ga da me pusti u ćeliju
Aleksas Morgan - Copyright Instagram printscreen

Glumica za odrasle Aleksas Morgan priznala je da je podmitila zatvorskog čuvara u zamenu za seks sa zatvorenikom koga je čuvao. Ona redovno postavlja erotski sadržaj bez ograničenja za svojih 10.000 i više pretplatnika na sajtu za odrasle  Međutim, u nedavnom intervjuu priznala je neke nezakonite ludorije s tipom kojeg je opisala kao "sitnog kriminalca“, i to dok je bio iza rešetaka.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka sajta OnlyFans iz Majamija na Floridi rekla je da je podmitila zatvorsko obezbeđenje da bi joj dozvolili da se poveže sa svojim ljubavnikom. U videu, koji je dobio više od 10.000 lajkova, ona je rekla:

"On ima dobru dušu, ali je pomalo kriminalac . Stalno se vraća u zatvor . Dok je bio iza rešetaka, stvarno mi je falio seks, i to dosta... Potražila sam nekoliko čuvara na LinkedInu, a jedan je prihvatio moju ponudu. Tražila sam da me pusti u zatvor i zažmuri na jedno oko.“

 

 

Na pitanje koliko novaca je iskeširala Aleksas je odgovorila: 

"Pet hiljada dolara. Platila bih ja i deset da je tražio, ali dala sam pet.” Ovo otkriće je ostavilo sve u čudu a njeni pratioci na Instagramu su komentarisali. "Ovu vrstu lojalnosti želim od svoje žene".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike