Svačeg ima na kugli zemaljskoj: Zaljubila se u hrast, privlači je i telesno (FOTO+VIDEO)

29.12.2023

22:17

0

Autor: V. I.

"Naša veza je veoma erotična", izjavia je očarana žena

Svačeg ima na kugli zemaljskoj: Zaljubila se u hrast, privlači je i telesno (FOTO+VIDEO)
Sonja Semjonova - Copyright Printskrin/facebook

Kanađanka Sonja Semjonova (45) voli sebe da definiše kao “ekoseksualku”, govoreći da joj je jedno poveliko drvo u šumi “ispunilo prazninu”, koju je osećala tokom pandemije.

Ona živi na ostrvu Vankuver i iako ima porodicu, kaže da njen hrast ima sve ono što je oduvek tražila u čoveku svog života.

 

 

“Osećaj da ste tako mali pred nečim tako velikim čvrstim... Taj osećaj da ne možete da padnete je ono što me je očaralo”, objasnila je Sonja u priči koja je ubrzo obišla planetu.

Iako svoju vezu opisuje kao “veoma erotičnu”, ona naglašava da sa svojim dečkom hrastom nema intimne odnose.

“Velika je zabluda da ‘ekoseksualnost’ označava seks između čoveka i prirode, to je zapravo drugačiji način da se istraži erotika”, kazala je ona.

 

 

Njena ljubav je otpočela pre tri godine kada je zbog izolacije tokom kovida praktikovala duge šetnje šumom. U jednoj od svojih šetnji je počela da doživljava “jaka erotska iskustva”.

“Pet dana u nedelji sam šetala stazom blizu stabla hrasta. Primetila sam posebnu vezu. Ležala bih uz njega. Osećala sam napad erotikske energije prena nečem što je tako veliko i staro", objašnjava Sonja.

Ona veruje da su svi ljudi “ekoseksualci“, a ako bi to prepoznali u sebi, mogli bi da reše probleme s klimatske probleme, prenosi New York Post.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike