Ovo su najuvrnutiji razvodi na svetu

06.12.2022

15:02

0

Autor: 24sedam

Jedan muškarac je čak rekao da je alergičan na suprugu

Ovo su najuvrnutiji razvodi na svetu
Žena i muškarac - Copyright Profimedia

Neki bračnu zajednicu žele prekinuti i iz čudnih i manje razumljivih razvoda.

Profimedia
 

Zavisnost od čišćenja

Jednoj Nemici dojadila je suprugova opsesija s čišćenjem. Trpela ga je takvog 15 godina, a prekipelo joj je kada je srušio prljavi zid u kući i ponovo ga izgradio.

Hrani pse lutalice

Penzionerka iz Rumunije nije više mogla da podnosi da njen suprug troši novac na hranu za pse lutalice.To je vrlo plemenit čin, ali ženi je jednostavno smetalo što muž više novaca troši na pse nego na nju. Zbog pasa lutalica razveli su se posle 50 godina braka.

 

Unsplash
 

Svi moji prijatelji su se razveli

Nekima su prijatelji važniji od bračnog partnera, pa nakon što su se prijatelji razveli, više nisu videli smisao u tome da oni budu u braku. S prestankom druženja u parovima, došao je kraj i njihovoj bračnoj zajednici.

Preglasno jede

Partnerovo preglasno žvakanje hrane neke je toliko izluđivalo da više nisu mogli podneti zajednički život. Partner nije želeo da smanji svoje uživanje u hrani i čini se da je jedino rešenje bio razvod.

Unsplash
 

Previše dobar suprug

Jedna Egipćanka želela je da se razvede od supruga jer je previše dobar i previše odan. Na sudu je navela da se tokom braka mnogo promenio, prestao je da puši i da ostaje napolju dokasno.

Njegovo previše mirno ponašanje činilo ju je depresivnom i nesrećnom. Uspeli su da se razvedu nakon što su svi pokušaji mirenja propali.

Freepik
 

Alergija na suprugu

Znamo za alergije na polen, određenu hranu, materijale, ali da prisutnost druge osobe može izazvati alergičnu reakciju – to još nismo čuli. A upravo je jedan muškarac u službenim papirima to naveo kao razlog zbog kojeg želi da se razvede. Sudija, naravno, taj razlog nije prihvatio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike