Najbolji ljubavnici imaju ovu krvnu grupu - izdržljivi su, a ljubav vode polako i senzualno

15.11.2023

22:23

0

Autor: K. O.

Ne vole monotoniju, spremni su da eksperimentišu s novim pozama i laganim dodacima, unoseći začin u intimnost

Najbolji ljubavnici imaju ovu krvnu grupu - izdržljivi su, a ljubav vode polako i senzualno
Seks - Copyright Freepik

Kada je vođenje ljubavi u pitanju, postoje različite preferencije. Međutim, uopšteno rečeno najbolji ljubavnici su oni koji istinski uživaju u seksualnom činu i posvećeni su partnerovom zadovoljstvu.

Njihova sposobnost da vode ljubav polako i strastveno tokom sati ističe ih u spavaćoj sobi. Njima je važno da osiguraju partnerovo zadovoljstvo, ponekad čak žrtvujući vlastito zadovoljstvo kako bi partneru pružili dodatni užitak.

Nedavna istraživanja sugerišu da postoji povezanost između krvne grupe i muške seksualne potencije. Naučnici s Univerziteta Ordu u Turskoj otkrili su da muškarci s krvnim grupama A, B i AB imaju veću verovatnoću za razvoj problema s erekcijom, četiri puta više u odnosu na muškarce s krvnom grupom 0.

Prema istraživanju, muškarci s krvnom grupom 0 pokazali su najmanju sklonost prema izazovima seksualne disfunkcije. Dok 42% muškaraca s krvnom grupom A ima probleme, samo 16% onih s krvnom grupom 0 je suočeno s takvim poteškoćama. Iako naučnici nisu sigurni kako krvna grupa utiče na seksualnu funkciju, evidentno je da postoji veza.

Pexels
 

Krvna grupa 0 je najraširenija među ljudima i smatra se najstarijom. Osobe s ovom krvnom grupom pokazuju izvanrednu sklonost ka logičnom razmišljanju, dobro se snalaze u prostoru i imaju razvijen osećaj za orijentaciju. Često teže moći i fokusirane su na postizanje ciljeva, ponekad reagujući impulsivno.

Ovi pojedinci često su izuzetni ljubavnici - strastveni, nepredvidivi, istovremeno nežni i energični. Važno im je partnerovo zadovoljstvo, pa čak i ako moraju sebi uskratiti zadovoljstvo kako bi partneru pružili veći užitak. Neki ih smatraju najboljim ljubavnicima među svim krvnim grupama.

Njima najviše odgovaraju partneri koji su nepredvidivi kao i oni sami, jer ih monotonija ubija. Ne preferiraju predvidivost u seksualnom odnosu jer to smanjuje njihovo uzbuđenje. Spremni su eksperimentisati s novim pozama i laganim dodacima, unoseći začin u intimnost.

Profimedia
 

Priroda ljudi s krvnom grupom 0 obiluje optimizmom, odgovornošću i savešću. Ipak, imaju i svoje slabosti, kao što su podložnost stresu i dosadi, što može rezultirati destruktivnim ponašanjem. Osećaju se najživlje kad doživljavaju adrenalin kroz aktivnost, što ih ispunjava pozitivnom energijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike