Otkriven je tip muškaraca sa kojim će žena postići najbolji vrhunac u krevetu

08.11.2023

22:18

0

Autor: K. B.

Ženski orgazam je oduvek bio složena tema, a mnogi muškarci i dalje pokušavaju da razumeju tajnu zadovoljstva svojih partnerki

Otkriven je tip muškaraca sa kojim će žena postići najbolji vrhunac u krevetu
Copyright Freepik

Istraživanje sprovedeno na ženama uzrasta od 20 do 69 godina, kojima su postavljani pitanja o njihovoj seksualnoj prošlosti, otkriva s kojim tipom muškaraca žene doživljavaju najbolji orgazam.

Anketa je isključila žene koje su bile u posvećenim, dugotrajnim vezama, verujući da bi takvi ljudi mogli pristrasno procenjivati svoje trenutne partnere. Prema rezultatima istraživanja, muškarci koje većina opisuje kao "duhovite" - sklone šalama i zabavnim razgovorima, pokazali su se kao najbolji ljubavnici.

Freepik
 

Studija objavljena u časopisu "Socioaffective Neuroscience & Psychology" ukazuje na to da su duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci verovatnije "pružali orgazam" ženama, a žene su ocenjivale orgazme sa njima kao "najbolje". Cilj istraživanja bio je identifikovati koje osobine kod muškaraca su povezane sa njihovom sposobnošću da pruže zadovoljavajući orgazam. Rezultati ukazuju da vesela i razigrana ličnost, koja se percipira kao dobro raspoloženje, igra ključnu ulogu u postizanju dubokih seksualnih vrhunaca. To sugeriše da humor doprinosi bliskosti koja omogućava ženama da dožive intimnost na dubljem nivou.

Istraživači ističu da ženski orgazam više zavisi od osobina koje simbolizuju pažnju i emocionalnu vezu, kao što su vernost, emocionalna toplina i duhovitost, nego od tradicionalnih obeležja muškosti, kao što su izražena vilica i slično. Žene su imale najbolje iskustvo sa muškarcima koji su pokazivali pozitivne karakteristike. Partneri koji su pružali velike orgazme bili su ocenjeni kao duhovitiji, kreativniji, topliji, verniji i prijatnijeg mirisa od onih koji nisu uspeli da ostvare nezaboravne trenutke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike