Varam ženu već 11 godina: Dame, ovo je sedam tragova koje ostavljaju muškarci kada švrljaju

17.10.2023

22:21

0

Autor: K. O.

Možemo ih nazvati i sedam smrtonosnih

Varam ženu već 11 godina: Dame, ovo je sedam tragova koje ostavljaju muškarci kada švrljaju
Copyright Pixabay

Muškarac koji je bio neveran svojoj ženi više od decenije upozorava žene širom sveta na sedam signala koje treba tražiti kako bi utvrdili da li njihov muž ima ljubavnu vezu ili ne.

Otac troje dece iz Britanije, ima 40 godina, a odlučio je da sakrije svoj identitet iza pseudonima „Dark Horse“ (Tamni konj). Otkrio je crvene zastave tokom intervjua za The Sun.

Priznaje da je švrljao tokom čitavog svog 11-godišnjeg braka. Iako ga žena i dalje nije uhvatila u vanbračnim aktivnostima, priznaje da postoje očigledna ponašanja koja bi mogla da uoči - samo ako to želi.

„Istina je da svi ostavljamo tragove“, priznao je on.

„Često slučajno, i osim ako niste pravi profesionalac u ovome, velike su šanse da će svako ko je varao ostaviti trag poput mrvica hleba“, upozorio je.

Evo na šta treba obratiti pažnju:

Pratite tehnološki trag

Dark Horse kaže da će muškarac varalica ostaviti „tehnološki trag“ jer je gotovo sigurno da se dopisuje sa svojom ljubavnicom preko telefona ili laptopa.

Ne morate čak ni da njuškate po mejlovima ili tekstovima, rekavši da će vaš partner „odjednom postati izuzetno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računaru“ ako se tamo nalaze inkriminišući dokazi.

Profimedia
 

Odjednom, on je radoholičar

Drugo, Dark Horse kaže da bi žene trebalo da budu sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalepi za svoje uređaje pod maskom „poslovnog projekta“.

„Važno je razmotriti širi kontekst - da li zaista postoji značajan projekat na delu? Da li je nedavno promenio posao ili poziciju? Iako je važno ne prenagliti sa zaključcima, posmatranje obrazaca i traženje nedoslednosti mogu pružiti vredne uvide."

Smanjen seksualni nagon — bez objašnjenja

Jedan znak pojedinačno možda ne znači da muškarac vara, ali kada se sabere, Dark Horse kaže da je velika verovatnoća da se on udaljava od svog supružnika.

Smanjenje želje muškarca za seksom je još jedan znak i značajan signal za zabrinutost.

„Vredi napomenuti, međutim, da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost“, izjavio je Dark Horse, rekavši da sam taj znak ne znači nužno da je muškarac neveran.

„Ali kada su ove promene u intimnosti praćene drugim sumnjivim znacima, one mogu biti zlokobnije“, dodao je on.

Freepik
 

Zaboravljanje važnih datuma

U međuvremenu, rekao je za Sun da je „zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice“ još jedna crvena zastava da se on možda udaljava od vas - i ide ka nekom drugom.

Pratite trag novca

Još jedan sumnjiv znak se odnosi na finansije, a Dark Horse kaže da se dokazi o aferi često mogu uočiti u bankovnim izvodima.

Iako mnoge varalice mogu koristiti sopstvene kreditne kartice da prikriju svoju potrošnju, on kaže da će se sumnjive naknade takođe verovatno pojaviti na zajedničkim računima na kraju.

„Finansije u odnosima mogu biti složene, a ponekad ove optužbe mogu biti za legitimna iznenađenja ili lična uživanja“, izjavio je on. „Međutim, konzistentan obrazac neobičnih troškova može biti crvena zastava.

Njegova priča ne pije vodu

Na drugim mestima, Dark Horse savetuje opreznim ženama da paze na bele laži i nedoslednosti u bilo kojoj od priča svog partnera.

Freepik
 

„Ako primetite da se muči da održi liniju priče, često menja detalje priče ili postaje defanzivan kada se suoči sa nepodudarnostima, možda postoji nešto više ispod površine“, priznao je on.

Žalosno stanje stvari

Na kraju, Dark Horse savetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je muškarac varao - i da oseća kajanje zbog svog ponašanja.

„Mogao bi postati neobično pažljiv, obasipajući vas poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba“, rekao je za The Sun.

„Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj da se ublaži lična krivica ili da vas odvrati od svih sumnji koje možda imate, piše New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike