Poza duvač lišća će vam začiniti prohladne jesenje večeri i temperaturu u spavaćoj sobi dovesti do usijanja

02.10.2023

22:36

0

Autor: V. I.

Umesto radova u bašti, svoju energiju usmerite na partnera

Poza duvač lišća će vam začiniti prohladne jesenje večeri i temperaturu u spavaćoj sobi dovesti  do usijanja
Copyright Profimedia

Nastupilo je novo godišnje doba, a s dolaskom hladnijih dana, sve više vremena provodimo unutar svoja četiri zida. Tako ušuškani i usmereni jedno na drugo imamo odličnu priliku za unapređenje veze i podsticanje mašte u spavaćoj sobi.

Unsplash
 

Savršena za jesenje mazuckanje

Ako tražite nove seksualne poze koje će rasplamsati strasti ispod pokrivača, ove jeseni možete sa svojim partnerom da isprobate seks-pozu pod neobičnim imenom duvač lišća.Iako vas naziv ove poze podseća na jesenje radove u bašti i parkovima, zapravo je vrlo senzualna pozicija savršena za hladne jesenje večeri.

Pexels
 

Kako se izvodi

Izvođenje ove poze zahteva određenu kondiciju i fleksibilnost, ali ukoliko ste spremni na eksperimentisanje, ovo može biti savršen izbor za prohladne jesenje večeri. Poza se izvodi tako da muškarac sedi na podu s ispruženim nogama, stopalima naslonjenim na zid ili krevet, dok je žena na njemu sa nogama oslonjenim na njegova ramena. U ovom položaju, partneri se drže za ruke i nežno ljuljaju napred-nazad.baš kao list koji leluja na vetru.

Ipak, nije za svakog

Važno je napomenuti da je ova poza poput pravog fizičkog vežbanja i zahteva značajnu dozu fleksibilnosti, stoga je bitno da se dobro pripremite jer poza duvač lišća definitivno nije za one sa slabim srcem!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike