Za one koji vole malo grublje igrice: Triceratops poza će vas vratiti na fabrička podešavanja

26.09.2023

22:47

0

Autor: V. I.

Triceratops, dinosaurus po kojem je ova poza dobila ime, poznat je po svoja tri roga što dovoljno govori o osećaju koji prožima partnerku

Za one koji vole malo grublje igrice: Triceratops poza će vas vratiti na fabrička podešavanja
Copyright Profimedia

Ako volite igru dominacije tokom seksualnih igrarija, pozu triceratopsa obavezno stavite na listu za isprobavanje. I nemojte da vas odvrati grubo ime ovog položaja jer je i te kako seksi a obezbeđuje ludu zabavu za oba partnera.

Profimedia
 

Kako se izvodi

Žena stoji raširenih nogu i sagne se licem prema podu, praveći telom ćirilčno slovo G. Stomak treba da joj bude paralelan sa zemljom. Partner je iza i ulazi lagano držeći joj ruke iza, na leđima. Ovo je sjajna poza ako uživate u sado-mazo igricama.

Profimedia
 

Podesite intenzitet

Ova poza je odlična je za intenzivnu penetraciju, ali žena ipak može donekle da kontroliše jačinu prodirdanja tako što će da podešava položaj svojih nogu. Tako će više razdvojene noge omogućiti duboku penetraciju, dok će skupljene da omoguće bolju stimulaciju noge omogućiti pliću.

Bonus plus je što je u ovoj pozi klitoris na izvolte pa ga oboje mogu stimulisati prstićima ili igračkom.

Unsplash
 

 

Usnuli triceratops

Za udobniju varijaciju triceratopsa, pasivni partner može da se sagne napred i nasloni glavu i vrat na krevet sa jastucima, dok partner koji penetrira drži zglobove sa strane kao kod klasičnog triceratopsa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike