U moru ljubavnih saveta koje dobijamo, ova četiri nikada ne bi trebalo da poslušamo

20.10.2022

11:26

0

Autor: Z.A.S.

Čekanje da se velika ljubav desi baš i nije najbolje rešenje

U moru ljubavnih saveta koje dobijamo, ova četiri nikada ne bi trebalo da poslušamo
Dnevni horoskop za 20. novembar - Copyright Pexels

Ljubav je najlepše moguće osećanje i sigurno ste mnogo puta čuli i videli da je nekome promenila život iz korena.

Zbog nje život posmatramo kroz ružičaste naočare, osećamo se kao da letimo i ništa nam nije teško.

Međutim, ljubav se ne dešava tako lako, a ni često. Potraga za pravom ljubavlju može da potraje, a ona večita potraga, kao ni čekanje da se velika ljubav desi, baš i nisu najbolje rešenje.

A onda uslede saveti i verujemo da ih svi daju iz najbolje namere, ali nekima baš ne treba verovati, niti ih treba pratiti.

Ako se volite, ništa drugo nije važno 

Lepo je ići kroz život u romantičnom duhu, ali koliko god ljubav bila snažna, od nje se, nažalost, ne živi. Tužna činjenica je da možete nekoga ludo da volite, a da je on za vas totalno pogrešan izbor, iz više razloga. Ako vas ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ako je agresivan i ne posvećuje vam onoliko vremena koliko bi trebalo, nemojte to tolerisati. Naći će se neko ko će sve to raditi i više nego što to očekujete.

Pexels
 

Ljubav se ne traži, ljubav nađe tebe

Uvek ista društvena ekipa, na jedno te istim mestima, nisu pravo rešenje za pronalaženje partnera. Probajte da proširite vidike. 

Promenite kafić, pozovite neko staro društvo sa kojim se dugo niste videli. Nemojte da se ustručavate u upoznavanju novih ljudi u klubu, baru... Nikada ne znate gde ćete naići na onog "pravog".

Pexels
 

Smanji očekivanja

Savim je normalno i logično da želite partnera koji će ispunjavati kriterijume koje smatrate veoma važnim. Od toga ne treba da odstupate, niti da smanjujete uslove i budete sa nekim ko nije sličan vama. Bolje je da budete i sami nego da vreme trošite na ljude sa kojima ne vidite nikakvu budućnost.

Profimedia
 

Nedopustivo je da pred njim budeš u lošem stanju

Davnih dana najpoznatija glumica Merilin Monro izjavila je jednu rečenicu sa kojom svi treba da se slažemo: - Ako muškarac ne može da podnese tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje. -

Ako nije spreman da vas vidi i raščupanu, uplakanu i nezadovoljnu, ni on vam nije potreban. Muškarac treba da vas voli u svakom trenutku, kako god da izgledate i kako god se osećate.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike