Nova romantika: Naterala verenika da potpiše ugovor: „Ako me ikada prevari, doživotno će mi plaćati račune“

30.08.2022

10:56

0

Autor: Z. A.

Čejlin je podelila svoju sreću zbog obaveze koju je njen vernik sam predložio - jer vreme je novac

Nova romantika: Naterala verenika da potpiše ugovor: „Ako me ikada prevari, doživotno će mi plaćati račune“
ljubav ugovor 2 - Copyright Printscreen: TikTok/salamiiqueen

Moj verenik je upravo potpisao pravni dokument koji smo overili kod javnog beležnika, prema kojem mora platiti moje račune ako me prevari, kaže Čejlin Martinez u video-prilogu koji ima više od sedam miliona pregleda.

Tek što se verila, s pratiocima je podelila „nov nivo ludosti“, na osnovu koje je budućeg muža obvezala na odštetu ako ikad bude imao ljubavnu aferu.

- Dakle, ako me prevari, sam je sebe za*ebao - kaže buduća mlada iz gradića Bojsija u američkoj državi Ajdaho. Ludo ili ne, nije je briga.

Čejlin je pratiocima pokazala ugovor koji ju finansijski štiti za slučaj da njen verenik počini preljubu.


– Ovo je daleko najpametnija stvar koju sam ikada čuo – napisao je jedan korissnik TikToka, dok su mnogi hteli bar nakratko zaviriti u taj antiljubavna afera ugovor, da se uvere da se dobro zaštitila.

Međutim, Martinez je potom objasnila da ona i njezin verenik, koji je lično otkucao dokument, neće deliti detalje te „papirologije“, jer je taj ugovor „jedinstven i odnosi se samo na našu situaciju“.

Dodala je da ima problema s poverenjem, posebno oko novca. Zato je odlučila ne otkrivati pojedinosti tog ugovora, naglasivši kako smatra da je to što je njen verenik bio vrlo spreman to da potpiše zapravo „jako romantičan gest“.

– Ja sam toliko puta bila zeznuta u finansijskom smislu, a kad je novac posredi, bojim se i ne verujem lako nikome – kaže brineta.

– Sad smo zaručeni, radimo neke stvari s finansijskim posledicama zajedno i zajednički smo odgovorni za račune. Stoga smo mislili da bi bila sjajna ideja osigurati neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpisati – objasnila je. Dok su sastavljali dokumente o zajedničkoj blagajni, njen zaručnik je sam ponudio da uključi i klauzulu za slučaj da je prevari.

Ugovor je složen specifično za situaciju u kojoj su ona i njen zaručnik, pa Čejlin preporučuje svim devojkama da potpišu sličan dokument sa svojim partnerom.

Printscreen: TikTok/salamiiqueen
 

– Mislim da je to super romantično i jako slatko, bila je to samo lep gest koju je učinio – dodala je. Jer ljudi stalno varaju u vezama i devojke često gube vreme s varalicama, prenosi New York Post..

– A vreme je novac – zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike