Kako da otkrijete da vam je veza u krizi: Obavezno preispitajte ovih nekoliko stavki

31.07.2022

15:54

0

Autor: Z.A.S.

Dobro razmislite da li uopšte želite da radite na odnosu sa partnerom

Kako da otkrijete da vam je veza u krizi: Obavezno preispitajte ovih nekoliko stavki
Ilustracija - Copyright Profimedia

Svaka veza zahteva trud i rad, kao i velika ulaganja. Međutim, kada neko, bez obzira na sve, počne u vezi da se oseća nestabilno i nesigurno, neophodno je da se otkrije uzrok toga.

Naravno, idealno bi bilo da nastavite da radite na vezi, zajedno sa svojim partnerom, ali bi pre toga trebalo da znate i na čemu, konkretno.

Pre nego sednete i porazgovarate sa svojim partnerom o onome što vas muči, obavezno ispitajte sledeće stavke, jer će vam možda biti lakše da zaključite da li uopšte želite da radite na vezi.

Komunikacija

Ovo je prilično ozbiljan problem, jer je komunikacija jedna od ključnih stvari za uspeh bilo kog odnosa, bez obzira na to da li se radi o prijateljskom ili ljubavnom. Ukoliko primetite da u poslednje vreme imate problem sa komunikacijom, u smislu da vam nisu više smešne iste stvari ili da vam se razgovor sveo na dogovor oko ručka i večere, ili toga ko će nešto da obavi, vreme je da ozbiljno porazgovarate.

Profimedia
 

Nemate vremena

Kada ste poslednji put izašli zajedno u bioskop, pozorište, na neki događaj ili kada ste poslednji put negde zajedno otputovali? Ukoliko ne možete da se setite, vreme je da se zapitate zašto je došlo do toga, ali i da porazgovarate sa partnerom o tome da nešto promenite.

Profimedia
 

Vidite samo mane

Ukoliko vidite isključivo mane svog partnera, a njegove kvalitete u potpunosti zanemarujete, potpuno je logično da ćete biti nezadovoljni i njime i svojom vezom. Usmerite se na vrline svog partnera i jednostavno se podsetite zašto ste sa njim u vezi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike