Trik koji će vam promeniti život: Nema više konstantnog ribanja slavina - sveće u ruke i pevajte! (VIDEO)

22.03.2023

10:54

0

Autor: Z.A.S.

Kako se ovoga nismo ranije setili?

Trik koji će vam promeniti život: Nema više konstantnog ribanja slavina - sveće u ruke i pevajte! (VIDEO)
Slavina - Copyright Freepik

Znate onu situaciju kada izlomite kičmu ribajući kupatilo tokom celog dana, a onda suprug, deca, ili gosti dođu i, recimo, sveže oribane slavine isprskaju vodom? Znamo i mi. I to odlično!

Sigurni smo da ne postoji žena koja nije doživela da njen celodnevni trud i rad padnu u vodu u roku od svega nekoliko sekundi, a potpuno smo sigurni i da ne postoji žena koja zbog takvih stvari i situacija ne upada u očaj.

I mi, verovatno, ne bismo imali mnogo toga pametnog i novog da vam kažemo, osim da nam je žao, da nismo naleteli na video i trik kojim smo fascinirani.

Pixabay
 

Naime, jedna stranica na Instagramu koja redovno objavljuje kućne trikove, objavila je video u kome je pokazano kako da sprečite da voda upropasti sveže oribane slavine.

U čemu je stvar?

Za ovaj trik vam je, verovali ili ne, potrebna samo sveća. Idemo redom... nakon što završite sa ribanjem slavina, uzmite jednu veću sveću i njome izribajte slavinu. I sada verovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Freepik
 

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. Pogađate - on će štitit njenu površinu, a kada sledeći put voda bude pala na nju, od nje neće ostati ni trag.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike