Slavite žene u svom životu jer one su život

08.03.2024

09:00

0

U srcu svakog doma, majka je ta koja porodične veze čini snažnim i neraskidivim

Slavite žene u svom životu jer one su život
Copyright Promo

Njena sposobnost da neguje povezanost, podstakne iskrene razgovore i neguje duboke odnose, čini je nezamenljivim osloncem u svakodnevnom životu. Svojom toplinom i razumevanjem, majka stvara atmosferu u kojoj se vode oni pravi razgovori, pa njena uloga nije samo u obavljanju svakodnevnih obaveza, već i u pružanju podrške i ljubavi.

Ta ljubav je neophodna svim članovima porodice, onim malim i velikim, snažnim i onima koji se ne osećaju tako. Upravo ta emotivna povezanost čini svakodnevne trenutke posebnim, a C kafa uz iskren razgovor postaje svedok i podsticaj ovoj lepoj dinamici jer veruje da je osećaj povezanosti u svakodnevnim odnosima temelj za kvalitet života.

Zato, na Dan žena, setimo se da je majka ta koja je naš oslonac i pokretač i u isto vreme - sigurna luka i snaga. Setimo se da je ona ta koja nas je budila svakog jutra i spremala za školu, koja se radovala našim uspesima kao svojim, a deo naših poraza preuzimala na sebe. Ona je ta koja nas i dalje svakog dana pita kako smo i kojoj je dovoljno samo da nas čuje da bi bila dobro.

Ljubav koju nam majka poklanja neuporediva je sa bilo kojom drugom i zato nam je svaki dan, a naročito 8. mart, podsetnik da istu tu ljubav treba da joj uzvraćamo svakodnevno.

Sedite u auto i vozite koliko god treba da biste bili sa njom, kupite joj ružu i skuvajte njenu omiljenu C kafu, razgovarajte, poljubite u obraz i snažno zagrlite. Pozovite je telefonom. Pošaljite joj poruku. Pošaljite pismo. Izrazite svoja osećanja i duboku zahvalnost na koji god način, samo joj pokažite da vam znači najviše na svetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike