Poruka za one kojima treba da ovo čuju: Zastani, udahni, biće sve dobro

30.12.2022

09:43

0

Sve si uradila kako treba ove godine. Bila si odlična. Nadmašila si sebe.

Poruka za one kojima treba da ovo čuju: Zastani, udahni, biće sve dobro
Promo - Copyright Promo/C kafa

Osećaš da nisi ostvarila sve što si htela? Ostvarićeš, gde žuriš, zašto juriš? Ni sneg se sa sobom ne utrkuje ove zime. Ni tramvaj iz kruga dvojke ne obiđe ceo krug pre nego što ne zastane na svakoj stanici. Napravi pauzu i obećaj da ćeš u 2023. sebi dati vremena. Biće, desiće se, kao što se sve desi, ali u tvoje vreme. Budi nežna prema odrazu u ogledalu i nasmeši mu se.

Čestitaj sebi na svemu što si postigla, proslavi jedan kraj i novi početak, uživaj u privilegiji da sutra u ponoć zagrliš one koje voliš. Budi emotivna, pokaži ljubav, raspusti obaveze koje te čekaju i uživaj u jednostavnosti vremena provedenog sa najbližima.

Ne ideš nigde za doček? Neka on dođe kod tebe i neka bude najlepši, kakvog ne pamtiš. Pogledaj ispod jelke. Mama ti je, iako odavno nisi dete, u fini papir zapakovala najmekšu pidžamu. Raspakuj je i obuci, to je tvoja glamurozna odevna kombinacija za nezaboravno veče u domu. Skuvaj obema omiljenu C kafu, koja baš kao i vas dve neguje vrednosti bez roka trajanja i budi najlepše uspomene. Sipaj je u šoljice sa retro likovima i zagrli tu snažnu ženu, koja ti poklanja neizmernu ljubav.

Pripremi tati omiljeno jelo, pozovi prijatelja kog nisi dugo čula, saslušaj maštarenja svog deteta, svima reci „volim te“. Otvori stari album i priseti se prošlih vremena. Zaviri u limenku C kafe i iz nje izvuci novogodišnje čestitke koje si kao devojčica dobijala od dede. Pročitaj naglas šta ti je uvek pisao i drži se te njegove jednostavne, a najuzvišenije želje od svih i „budi srećna“ – sobom takva kakva jesi.

Promo/C kafa
 

 

Okupi poslednjeg dana ove godine porodicu u kojoj si rođena i porodicu koju si na životnom putu stekla. Oni su, više od bilo kog drugog uspeha, odraz tebe – žene u koju si izrasla. Ponovi sebi, naglas, ako treba: „Sve sam uradila kako treba ove godine, bila sam odlična, nadmašila sam sebe“.

A kada 1. januara budeš pila svoju jutarnju C kafu, osmehni se novoj godini, novim šansama i svakom novom udahu. Možda te iznenade krupne pahulje snega, ili te sa ulice pozdravi tramvaj koji obilazi svoj krug zastavši na stanici baš ispod tvog prozora, a možda jednostavno shvatiš da je najvažnije u životu baš ono što ti je deda godinama pisao – biti srećan sobom.

Zastani, udahni, biće sve dobro.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike