Amerikanac naručio kafu u Bosni, a kad je pokazao šta je dobio, oduševio svoje pratioce! (FOTO)

15.04.2023

22:37

0

Par iz Amerike koji putuje po svetu i o svojim utiscima obaveštavaju pratioce na Fejsbuk stranici "The Budget Savvy Travelers", stigao je i do Bosne i Hercegovine

Amerikanac naručio kafu u Bosni, a kad je pokazao šta je dobio, oduševio svoje pratioce! (FOTO)
Kafica sa ratlukom iz fildžana je obavezna u Bosni - Copyright Pixabay

Par iz Amerike koji putuje po svetu i o svojim utiscima obaveštavaju pratioce na Fejsbuk stranici "The Budget Savvy Travelers", stigao je i do Bosne i Hercegovine, a tamo nešto što nisu očekivali.

Odri i Hari su do sada obišli 69 zemalja, a među destinacijama našli su se Bosna i Severna Makedonija... Odatle je Hari objavio jednu fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

Kako kaže, dok je bio u Bosni, on je u jednom lokalu naručio kafu i dobio nešto što ga je vrlo iznenadilo.

- Naručio sam kafu u Bosni i evo šta sam dobio - napisao je on iznad slike na kojoj se videla kafa, šećer, ratluk, čaša vode i cigareta.

 

 

Njemu su kafu, naime, tradicionalno poslužili u maloj džezvi od bakra sa fildžanom, karakterističnom šoljicom bez drške. Pojedini pratioci su u komentarima prokomentarisali da je takva kafa najlepša na svetu, a bilo je i onih koji su šaljivo napisali kako će sada popiti čašicu rakije u ime Odrija i Harija.

Malo kasnije, on je podelio i objavu iz Severne Makedonije, oduševljen količinom hrane koja mu je stigla, a kako je napisao, naručio je samo "hamburger sa pomfritom".

 

 

- Otišao sam u Severnu Makedoniju i naručio hamburger sa pomfritom - ovo sam dobio - napisao je Hari iznad objave na kojoj se video veliki oval pun mesa, salate, pomfrita i pasulja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike