Kako da pileće belo meso ostane sočno: Tajna je u jednom sastojku koji sigurno često zaboravljate, a pravi ogromnu razliku

19.02.2024

14:47

0

Autor: K. B.

Ovaj jednostavan trik ne samo da će omekšati meso, već će i doprineti bogatom ukusu vašeg jela

Kako da pileće belo meso ostane sočno: Tajna je u jednom sastojku koji sigurno često zaboravljate, a pravi ogromnu razliku
Copyright Profimedia

Kako biste postigli mekano i sočno pileće belo meso, prvo ga odledite ukoliko nije sveže. Pre kuvanja, stavite meso u proključalu vodu, a da biste dodatno omekšali, dodajte kašičicu limunovog soka u kipuću vodu pre nego što ubacite meso.

Profimedia
 

Sastojci:

Priprema:

1. Odledite pileće belo meso, ako nije sveže.
2. Stavite vodu da provri.
3. Pre nego što ubacite meso u kipuću vodu, dodajte kašičicu svežeg limunovog soka.
4. Kuvajte pileće belo meso u vodi sa limunovim sokom dok ne bude potpuno gotovo.
5. Dodajte ostale sastojke prema receptu, po želji.

Bon appetit!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike