Istok Pavlović kuva za 24sedam: Grašak bez zaprške po receptu moje bake (VIDEO)

26.03.2023

14:43

0

Autor: Z.A.S.

Potrebne su vam samo dve namirnice i dobijate brz, ukusan i zdrav obrok

Istok Pavlović kuva za 24sedam: Grašak bez zaprške po receptu moje bake (VIDEO)
Grašak bez zaprške po receptu bake Istoka Pavlovića - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Istok Pavlović nedavno je za 24sedam ispričao da namerno trigeruje ljude i skreće pažnju na sebe, ali to nije sve što nam je ovaj popularni marketing ekspert i kontent kreator ispričao i pokazao.

Pored toga što nam je otkrio da u njegovoj korpi uvek moraju da se nađu losos, salata i sirevi, osvrnuli smo i na činjenicu da Istok voli da sprema hranu.

Naravno, dotakli smo se i čuvenog recepta za pesto sos koji je Istok svojevremeno objavio, a koji je izazvao veliku pažnju.

24sedam/Ivan Mitić
 

- Zapravo, samo da ti kažem, taj video je bila pokazna vežba. Ja sam pravio taj neki TikTok čelndž, gde sam učio ljude kako da prave interesantne TikTok videe i onda sam uradio to kao pokaznu vežbu. Namerno sam uzeo recept, jer recept je nešto što je opštenarodno svima jasno. Taj video ima milion i 700.000 pregleda, bukvalno su ga svi videli i upravo tu sam ljude učio kako da privlače pažnju - ispričao nam je Istok i objasnio da je otkrio i kako da napravi grašak bez zaprške.

Taj isti grašak nam je i spremio, s tim da nam je prethodno, naravno, razmišljajući mozgom marketing stručnjaka, naglasio da nije dovoljno samo skuvati nešto, već i predstaviti to nešto na pravi način.

24sedam/Ivan Mitić
 

- Nije fora samo u kuvanju, već i kako ćeš da predstaviš to. Evo, sad ćemo moći to da vidimo na nekom primeru. Pokazaću ti kako snimam neke kadrove i kako formiram priču - uveo nas je Pavlović u sve ono što je usledilo, a to je recept za grašak bez zaprške i kuvanje istog, a zapravo sve po recepu njegove bake.

Naša preporuka je da ga isprobate, jer ćete biti oduševljeni, a za pripremu će vam biti potrebno svega 25 minuta.

24sedam/Ivan Mitić
 

Sastojci:

  • Kesica zamrznutog graška
  • Kriška putera

Priprema:

Skuvajte grašak i polovinu odvojite u činiju.

U grašak koji ste izdvojili stavite krišku putera i izblendajte štapnim mikserom.

Sve dobro sjedinite, a nakon što to budete uradili pomešajte sa graškom koji niste izblendali i dobro promešajte.

24sedam/Ivan Mitić
 

Brzo, praktično i preukusno.

A kako izgleda kada Istok priprema ovakav grašak i to po receptu svoje bake, a istovremeno kreira i video za svoj TikTok, kao i šta nam je još zanimljivo ispričao, pogledajte u videu:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike