Savršeno parkiranje: Žena uzima stvar u svoje ruke i pobeđuje (VIDEO)

09.08.2023

17:50

1

Autor: K. B.

Video je dosad pregledan čak 17 miliona puta

Savršeno parkiranje: Žena uzima stvar u svoje ruke i pobeđuje (VIDEO)
Copyright Profimedia

Za mnoge vozače, paralelno parkiranje i isparkiravanje predstavljaju pravu noćnu moru, naročito kada su parking mesta skučena ili kada su automobili ispred i iza previše blizu. Nedavno je na TikToku osvanuo video klip koji demonstrira neverovatno isparkiravanje iz takve izazovne situacije. Video je privukao više od 17 miliona pregleda, a autor je sasvim slučajno bila korisnica TikToka po imenu Abi, koja je događaj posmatrala kroz prozor svoje kancelarije. Snimak prikazuje ženu koja je uspešno uspela da se isparkira, uprkos tome što je izgledalo kao da je gotovo "zarobljena" između dva automobila, s jedva pet centimetara prostora sa obe strane.

Svi smo se sigurno barem jednom suočili sa sličnim izazovom - kada dođemo do svog vozila samo da bismo otkrili da su drugi vozači parkirali toliko blizu da se gotovo nemoguće izvući. Međutim, žena sa videa nije se dala smesti i rešila je da to ne poremeti njene planove. Bez oklevanja je uskočila u svoj džip i započela hrabru seriju napred-nazad manevra. Na kraju, uspela je da se izvuče iz ovog izazova, iako bi se malo ko usudio na tako riskantan potez. TikTok zajednica je ovaj poduhvat nazvala "remek-delom" isparkiravanja, dok mnogi komentatori tvrde da se ni u najluđim snovima ne bi usudili na ovako nešto.

"Ovo je impresivno, ja bih samo sela i plakala", "Zvao bih šlep službu i čekao da reše situaciju", "Sigurno bih nekog zakačio, bez milosti", "Nije lako, samo polako i mnogo strpljenja", "Bez parking senzora, ovo bi bilo nemoguće", "Ovo je najgori košmar za svakog vozača" - samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod videa.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike