Hoćete da radite u vojsci kao civil? Evo prilike: Raspisani konkursi za prijem u radni odnos u Vojsci Srbije

01.05.2023

11:14

0

Autor: J. S. J.

Na konkurse mogu da se jave punoletni državljani Srbije koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i zadovoljavaju sve ostale uslove konkursa

Hoćete da radite u vojsci kao civil? Evo prilike: Raspisani konkursi za prijem u radni odnos u Vojsci Srbije
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Generalštab Vojske Srbije raspisao je javne konkurse za prijem građana na pozicije civilnih lica u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) i Centralnoj logističkoj bazi, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

U Upravu za telekomunikacije i informatiku (J-6) primaju se kriptolozi sa obrazovanjem u oblasti matematičkih i računarskih nauka, odnosno elektrotehničkog i računarskog inženjerstva, dok se u Centralnoj logističkoj bazi popunjavaju radna mesta vozača, mehaničara za municiju i minsko-eksplozivna sredstva, mehaničara za pogonsku opremu i instalacije, tehničara za elektronska sredstva, rukovalaca parnih kotlova, stolara i inženjera u oblasti energetike.

Kako se navodi, na konkurse mogu da se jave punoletni državljani Srbije koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i zadovoljavaju sve ostale uslove konkursa. Izabrani kandidati će biti primljeni u radni odnos na neodređeno vreme, u svojstvu civilnih lica na službi u Vojsci Srbije, sa mestom službovanja u Beogradu.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima mogu da se nađu i na internet stranici Generalštaba Vojske Srbije.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike