Horoskopski znak sa kojim morate biti na oprezu: Vodite računa šta ćete da mu kažete jer je "osveta" njegovo drugo ime

26.10.2021

11:00

0

Kroz život ih vodi strast, ne vole laž i vrlo su im bitni intimni odnosi

Horoskopski znak sa kojim morate biti na oprezu: Vodite računa šta ćete da mu kažete jer je "osveta" njegovo drugo ime
Škorpija - Copyright Pixabay

Ušli smo u period Škorpija, znaka koji važi za najstrastveniji i najtajanstveniji. One su egzotične, neustrašive, tvrdoglave i osvetoljubive. Često se vode svojom izraženom intuicijom i ne postoji prepreka koja može da ih zaustavi jer su vrlo samouverene i snalažljive. 

Ali postoje neke stvari koje im ne treba govoriti jer ćete ih tako lako razljutiti a kako su velika zlopamtila, nikada vam to neće zaboraviti i čekaće zgodan momenata da vrate "milo za drago".

Pixabay
 

Ono što Škorpije ne mogu da podnesu je laž. Niti vole da njih lažu, niti su one sklone laganju. Za njih je to gubitak vremena, a one nemaju živce da smišljaju laži. Ipak, ponekad moraju da slažu, kako bi možda nekoga zaštitili i tada se užasno osećaju. Oni veruju da jedna laž vodi drugoj i ne žele u tome da učestvuju. 

Zato im nikada nemojte postaviti ni rečenicu: "Da li mogu da ti verujem?". Kod Škorpija je to pitanje ponosa, principa i časti. Ali isto očekuju i od drugih. 

S druge strane, ne veruju ni ljudima koji često izgovaraju rečenicu: "Veruj mi". Njima je to signal da sa tom osobom budu oprezniji jer oni žele sami da se uvere da toj osobi mogu da poklone poverenje.

Škorpije su poznate kao osvetoljubive i one nikada niti zaboravljaju, niti opraštaju laži, prevare i uvrede. One su stare čekalice koje će vrebati pravi momenat kako bi se osvetili.

Za ovaj horoskopski znak intimni odnosi su jako bitni jer oni kroz taj čin izražavaju emocije koje ne mogu rečima da iskažu. Astrolozi tvrde da su Škorpije najbolji ljubavnici.

Pixabay
 

Ukoliko imate Škorpiju u svojoj blizini ili sa njom zajedno radite, imajte u vidu da one rade stvari na svoj način. Ne vole da im se niko petlja u njihov posao jer one unapred znaju koje će korake preduzeti i ne žele da ih iko remeti u tome. A kada nešto rade, onda žele da to bude urađeno perfektno, bez greške. 

Kroz život ih vodi strast i u ljubavi su veoma posvećeni. Isto važi i za hobije kojima se predaju u potpunosti, sa punom pažnjom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike