Letnji horoskop: Koga će pogoditi Amorove strelice ovog leta?

10.06.2021

14:00 >> 16:55

0

Otkrivamo šta letnji meseci donose svakom horoskopskom znaku

Letnji horoskop: Koga će pogoditi Amorove strelice ovog leta?
Copyright Pixabay

Šta leto pred nama donosi svakom horoskopskom znaku? Nekome uzbuđenje a nekome novu vezu.

Ovnovima predstoji sudbinski susret sa osobom rođenom u znaku Blizanca. Na početku će ta veza biti turbulentana a krajem leta bi mogla da preraste u nešto ozbiljnije i trajnije.

Bika ovog leta očekuje velika ljubav – zaljubiće se do ušiju. Biće to ljubav kao iz bajke, onako kako je oni zamišljaju čitavog života.

Ljubav stoji i Blizancima. Njima će se dopasti neko ko je rođen u znaku Raka, Ribe ili Škorpije. Biće to kao da su našli svoju drugu polovinu i tokom leta će uživati u romantici i strasti.

Pixabay

Rak bi mogao da upozna neku fatalnu Škorpiju koja će mu pomutiti pamet. Ali moraju i da budu oprezni jer će takva veza biti začinjena opasnom ljubomorom.

Lav bi ovog leta mogao da upozna šarmantnu osobu rođenu u znaku Blizanca, Vage ili Vodolije prema kojoj će imati zaštitnički odnos. Iz toga bi mogla da se razvije lepa veza.

Devicama bi mogao život da se zakomplikuje jer će im se iznenada pojaviti bivša ljubav kojoj Devica neće moći da odoli a upuštanje u vezu nije najpametnija ideja.

Pixabay

Pred Vagama su velike promene jer će ih jedna harizmatična osoba povesti u avanturu. Leto će im biti začinjeno druženjima, izlascima i pozitivnom energijom.

Škorpija će se “zagledati” u nekoga ko je možda mlađi od nje ali pun osećanja i ljubaznih reči i koji će im doneti strastvenu avanturu.

Strelca očekuju susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Leto će biti ispunjeno slavljima, druženjima, putovanjima i upoznavanjem novih ljudi. Među njima se krije i jedna “posebna osoba”.

Pixabay

Jarčeve će ovog leta opčiniti osobe rođene u znaku Blizanca ili Device. I to će se veoma brzo desiti, možda već tokom ovog meseca. Za Jarčeve će život dobiti novi smisao i sinuće im nove ideje.

Vodolije već dugo imaju tajnog udvarača a ovog leta će otkriti da se radi o osobi koja ih jako ceni. Od nje će Vodolije dobiti poziv i otvoreno će im biti izjavljena ljubav.

Ribama ljubav stiže preko posla ili hobija. Sa tom osobom dele zajednička interesovanja. Ribama će se dopasti njihova kreativnost, energičnost i ambicioznost.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike