Mesečni horoskop za januar: Device se nalaze na emotivnoj prekretnici, a Rakovi u kreativnom usponu

02.01.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Šta svakom horoskopskom znaku donosi januar otkriva astrolog Ana Rakić

Mesečni horoskop za januar: Device se nalaze na emotivnoj prekretnici, a Rakovi u kreativnom usponu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ovan

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete pred nečijim interesovanjem.

Bik

Osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini Vam se da kompromis ide na Vašu štetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo Vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Nema potrebe da se obazirete na nečiju kritiku. Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara Vašem ljubavnom ritmu i ispunjava Vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Ne možete da odolite pred novim izazovima koji Vas pokreću na ljubavno osvajanje.

Pixabay
 

Blizanci

Stalo Vam je da okolina pravilno vrednuje Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Ali, postoje različiti faktori koji utiču na iznenadne promene na poslovnoj sceni ili na završne rezultate. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji Vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju Vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan "signal" koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.

Rak

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Profimedia
 

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju Vas uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Oslonite se na emotivne podsticaje koji Vas prate i na svoj »unutrašnji glas«. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće.

Devica

Umete da ostvarite realnu procenu i da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Na dobar način vrednujete nove poslovne prilike, tako da se ne upuštate u finansijski rizik. Možete da se pohvalite uspešnim posredovanjem ili komunikacijom, koja Vam pomaže da ostvarite svoje praktične interese na različitim stranama. Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, skloni ste impulsivnim reakcijama i odbijate primedbe koje Vam upućuje voljena osoba. Uporno tražite izlaz iz nekih emotivnih situacija koje nisu po Vašoj volji i ukusu, ali ne možete da okrenete leđa osobi koja Vas prati poput verne senke. Potrudite se da bolje uskladite svoje misli i osećanja.

Pixabay
 

Vaga

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto »držite u svojim rukama«. Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja Vam je »nedostupna«. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Škorpion

Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.

Pixabay
 

Strelac

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam saradnici sa poverenjem prepuštaju »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na Vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan »utisak« o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim izvorima radosti.

Jarac

Stalo Vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni pri proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način. U ljubavnom životu, očekuje Vas pozitivan obrt. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu. U skladu sa svojim namerama, nemojte pričati više nego što je potrebno.

Profimedia
 

Vodolija

Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.

Ribe

Pripremili ste se za seriju novih događaja na poslovnoj sceni i želite da se suočite sa saradnicima koji su izneverili Vaše poverenje. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate velike poslovne ambicije. U finansijskom smislu dobijate nečiju podršku. Proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima i preuzmite dodatnu inicijativu u skladu sa aktuelnim događajima. Voljena osoba deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slucaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u novim kontaktima ili ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike