Šta se dogodilo sa Olivijom Vajld: Pitanje koje se sinoć šaputalo među zvanicama na Oskaru

13.03.2023

07:22

0

Autor: K. O.

Imala je daleko boljih izdanja, a godina iza nje bila je prilično turbulentna

Šta se dogodilo sa Olivijom Vajld: Pitanje koje se sinoć šaputalo među zvanicama na Oskaru
Copyright Profimedia

Glumica i rediteljka Olivija Vajld (39) nije prošetala crvenim tepihom na Oskaru, ali se kao i brojne VIP zvanice našla na "Veniti Fer" žurki koja se održava u noći dodele Oskara.

Ni njena haljina, ni njen izgled nisu ostavili dobar utisak, pa je pitanje koje se šaputalo među zvezdama bilo - šta se to događa sa Olivijom Vajld.

Ona je izgledala, u najmanju ruku, umorno, a ponela je haljinu koja se baš i ne može opisati kao lepa. Više je izgledala kao pola haljine, dok je ispod nje virio crni grudnjak.

Profimedia
 

Ruku na srce, prethodna 2022. godina bila je teška za nju. Od novembra se šuška da je njena veza sa najpoželjnijim muzičarem današnjice Harijom Stajlsom okončana.

A u aprilu 2022. godine doživela je veliku neprijatnost u borbi za starateljstvo.

Profimedia
 

Naime, zvaničnici su joj tada na pozornici CinemaCona u Las Vegasu, uručili sudska rešenja koja se tiču starateljstva nad osmogodišnjim Otisom i petogodišnjom Dejzi što je, malo je reći, šokiralo Oliviju. Njen bivši partner Džejson Sudeikis kasnije je tvrdio kako nije imao nikakva saznanja kada će se i gde dokumenti uručiti. Ona s druge strane nije bila takvog mišljenja.Šta više, smatra da je njegova namera bila da je profesionalno osramoti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike