Olivija Vajld uslikana sa bivšim kako razmenjuje nežnosti: Bili su u velikoj ljubavi, onda su raskinuli veridbu, pa ona našla dečka

31.01.2023

06:45

0

Sve vreme su se grlili na parkingu, bez obzira na prolaznike

Olivija Vajld uslikana sa bivšim kako razmenjuje nežnosti: Bili su u velikoj ljubavi, onda su raskinuli veridbu, pa ona našla dečka
Olivija Vajld i Džejson Sudejkis - Copyright Profimedia

Glumica Olivija Vajld i njen bivši partner, Džejson Sudejkis su posle burnog raskida uhvaćeni zajedno. Naime, paparaco ih je uslikao u veoma prisnom trenutku, te se postavlja pitanje u kakvom su odnosu bivši ljubavnici. 

O njihovoj vezi i još burnijem raskidu, prošle godine se i te kako pisalo, a ako je verovati fotografijama, Olivija i Džejson su sklopili primirje. 

Paparaco je uslikao nekadašnje partnere kako se grle na parkingu u Los Angelesu, sve vreme su se smeškali i nisu se skrivali od prolaznika. 

Inače, Vajldova je u jesen 2020. raskinula sedmogodišnju veridbu sa kolegom sa kojim ima dvoje dece. Vrlo brzo se saznalo da je glumica uplovila u novu ljubavnu romansu sa deset godina mlađim kolegom, pevačem i glumcem Harijem Stajlsom, a varnice su počele na snimanju filma "Don‘t Worry Darling".

Profimedia
Olivija Vajld i Džejson Sudejkis

 

Spekulisalo se da je Vajldova ostavila Džejsona zbog Harija, ali je glumica to oštro demantovala.

- Naša veza je bila gotova mnogo pre nego što sam upoznala Harija. Kao i kod svake veze koja se gasi, to se ne događa preko noći - objasnila je Olivija u intervjuu za Vanity Fair prošle godine i dodala: 

- Jako sam se promenila između svoje 27. i 35. godine. Pronašla sam se u ulozi rediteljke i kao osoba. A kada se menjate, dogodi se da izađete iz odnosa koji su se temeljili na vašoj ranijoj verziji.

Tada je objasnila da ona i Džejson nisu videli budućnost svoje veze i da su loše uticali na okolinu, a naročito na svoju decu. 

- Zaključili su da bismo mogli biti bolji roditelji kao prijatelji koji žive u različitim kućama - objasnila je i dodala:

Profimedia
Olivija Vajld i Džejson Sudejkis

- Zar deca nisu dovoljno proživela?

Ipak, stvari nisu tekle baš glatko jer je par vodio žestoku bitku za starateljstvo nad decom, a vrhunac je bio kada je Sudeikis svojoj bivšoj verenici uručio papire za starateljstvo dok je bila u sceni.

- Nažalost, to nije bilo nešto što me je potpuno iznenadilo. Mislim, postoji razlog zašto sam napustiila tu vezu - kazala je Vajldova.

Olivijina veza sa Stajlsom takođe nije opstala, raskinuli su krajem prošle godine, a pisalo se da su se razišli prijateljski. Hari je kasnije viđen sa devojkom koju poznaje još od srednje škole i sa kojom je navodno u vezi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike