Tri šok stajlinga Harija Stajlsa: Koji vam se Hari najviše dopada - sa kristalima, resama ili u topiću s dekolteom?

07.02.2023

15:48

0

Autor: Z. A.

Ko je zalepio 250.000 kristala na kombinezon dobitnika Gremija

Tri šok stajlinga Harija Stajlsa: Koji vam se Hari najviše dopada - sa kristalima, resama ili u topiću s dekolteom?
Hari Stajls - Copyright Profimedia

Najveće zvezde popularne muzike sjatile su se u nedelju uveče u Los Anđelesu na dodelu nagrada Gremi, a s gramofončićem za album godine kući je otišao pevač Hari Stajls - koji opet pomera granice muškog stajlinga


Pevač je prestižnu nagradu osvojio za svoj hit album "Harry's House" iz 2022. godine.

- Bio sam toliko inspirisan svakim umetnikom u ovoj kategoriji mnogo puta u mom životu - rekao je pevač kada je preuzimao nagradu.

Dirnut ukazanom čašću, rekao je kako se ljudima poput njega ovakve stvari ne događaju često i da je to jako lepo. Nagradu miu je uručila Dženifer Lopez.

Profimedia
Hari Stajls

Hari je izjavio da je album od početka do kraja bio najveće iskustvo u njegovom životu i još jednom je oduševio svojim modnim izdanjima.

Muzičar poznat po tome da pomera granice muške mode, nije razočarao ni ovaj put i potvrdio je svoj status kralja kombinezona.

Kreacija pariske modne kuće "EgonLab" prekrivena "Swarovski" kristalima obezbedila mu je mesto na listi najbolje odevenih na dodeli, prema mišljenju magazina "Vog".

Iz kompaniije "Swarovski" poručili su kako je kombinezon prekriven sa 250.000 "Swarovski" kristala u devet različitih boja i da se radi o ručnoj izradi koja je trajala više od 150 sati.

Profimedia
Hari Stajls

Ovaj jedinstveni komad izrađen je po narudžbini i transkripcija je Harijeve aure i njegovog neustrašivog pristupa modi. Snažna kombinacija boja vizuelna je metafora za njegovu ličnost, posvećenost samoizražavanju i potpunom prihvatanju, poručili su predstavnici "EgonLaba".


Višebojnom svetlucavom kombinezonu, s uzorkom rombova, nisu bili potrebni preterani modni dodaci. Zahvaljujući dubokom izrezu i činjenici da se radi o kreaciji bez rukava, videle su se pevačeve mnogobrojne tetovaže, a jedini dodatak bila su dva tanka lančića s priveskom.
Stajls je kombinezom upario s belim čizmama na štiklu.

A za nastup je Hari odbrao scenski srebrni kombinezon sa resama. 
I stvarno je kralj kombinezona.

Profimedia
Hari Stajls

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike