Zbog ove haljine Brena je završila na stubu srama, a sada je istu ponela najuticajnija modna blogerka u Parizu

25.01.2023

15:19

0

Autor: K. O.

Pariz je ovih dana prestonica mode, a najuticajnija modna blogerka ponela je istu haljinu kao naša slavna pevačica. Jedino što ih ne potpisuje isti dizajner

Zbog ove haljine Brena je završila na stubu srama, a sada je istu ponela najuticajnija modna blogerka u Parizu
Copyright Profimedia Prinscreen/Youtube/Lepa Brena

Ne tako davno Lepa Brena ponela je haljinu koja je podigla prašinu u celom regionu. Pevačica je tada naišla na osude javnosti, a sada se jedna od najuticajnijih modnih blogerki sveta Leoni Hane pojavila na reviji modne kuće "Schiaparelli" neodoljivo sličnom izdanju.

Lepa Nemica izabrala je haljinu upravo sa potpisom ovog luksuznog brenda, a reč je o kratkoj crnoj haljini dugačkih rukava na kojoj je iscrtana silueta nagog ženskog tela zlatnim, svetlucavim nitima.

Dok je na Leoninoj haljini silueta iscrtana umetnički, pa je potrebno nekoliko sekundi zadržati pažnju kako bi se shvatilo da je reč o golom telu, na Breninoj je ta golotinja uočljiva na prvu loptu. Svejedno, šare, motivi i boje su maltene identične.

Leoni je kombinaciju upotpunila crnim, lakovanim čizmama, te zlatnom, modernom tašnom i efektnim minđušama.

Profimedia
 

Brenina haljina koju je ponela u novogodišnjoj emisiji, a uradio ju je dizajner Boris Kargotić, nešto je duža i tada je podigla neverovatnu buru na društvenim mrežama - mnogi su je proglasili za neprikladnu i vulgarnu, iako su i pevačica i dizajner objasnili da kreacija zapravo slavi žensko telo.

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog sveta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - rekla je tada Brena.

Printscreen Twiter/Katolib_Anka
 

Još je zanimljivije, što se na Instagram stranici "Demodea" može videti jedna haljina koja je još sličnija ovoj koju je ponela Leoni, a potpisala modna kuća "Schiaparelli".

 

 

Eto, sada je i dizajner Danijel Rouzberi imao sličnu inspiraciju, s tim što je cela njegova kolekcija inspirisana delima Dantea Alegijerija, a i njegova revija izazvala je veliku pažnju svetske javnosti, a zbog lava, leoparda i vuka dobio je i mnogo negativnih komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike