Lepa Brena šokirala javnost haljinom, sad kaže da je želela da pošalje poruku: Lažni moralisti, ovaj stil nosi i Bijonse!

03.01.2023

09:00

3

Haljina koju je nosila, kaže, posvećena je simbolu majki i žena celog sveta, Veneri

Lepa Brena šokirala javnost haljinom, sad kaže da je želela da pošalje poruku: Lažni moralisti, ovaj stil nosi i Bijonse!
Lepa Brena - Copyright Printscreen Twiter/Katolib_Anka

Lepa Brena pojavila se u nesvakidašnjoj novogodišnjoj haljini sa motivom ženskog tela, koja je izazvala burne reakcije njenih fanova, a koja je bila ukrašena zlatnim šljokicama.

Kako su je zbog toga napali u javnosti, tačnije na društvenim mrežama, ona se sada prvi put oglasila o tome, te istakla da li smatra da je preterala.

- Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta. Kakav lažni moral - rekla je pevačica i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Brena

- Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku te širenju verske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne grudi na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - rekla je Brena za Slobodnu Dalmaciju.

Haljina koju je nosila, kaže, posvećena je simbolu majki i žena celog sveta, Veneri.

- Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - objasnila je ona.

Profimedia
Bijonse

Podsetimo, Lepoj Breni su pisali da se obukla neukusno, kao i da je reč o nekoj neshvaćenoj umetnosti.

- „Ovo je neka neshvaćena umetnost“, „Moram priznati da ima smisla za humor“, „Ovo je neobjašnjivo“, „Zašto Breno?“, „Ma pričajte šta hoćete, žena izgleda odlično“ - bili su neki od komentara na Tviteru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike