Britanka napustila posao kako bi bila uz svog starog, umirućeg psa

16.04.2022

14:52

0

Svim srcem je želela je da joj ulepša poslednje dane

Britanka napustila posao kako bi bila uz svog starog, umirućeg psa
saša pas - Copyright printscreen/Instagram, sashasbucketlist

Kada se tek upoznala sa svojom malenom ljubimicom, nije ni razmišljala o tome da će jednom morati da se rastanu, zauvek. Međutim, sada je kraj već blizu i ova Britanka odlučila je da svom psu priuštiti nezaboravne poslednje dane njegovog života.

Megan Maršal iz Ridinga već neko vreme pokušava da se suoči sa činjenicom da se bliži vreme za rastanak sa njenom ljubimicom Sašom, a pre nego što bolest uzme maha, odlučila je da joj ispuni svaku želju i priušti brojna zadovoljstva.

Sve je počelo prošlog leta kada je Megan primetila da se nešto čudno dešava sa Sašom. Retriverka je počela da se sapliće i pada, a ponekad bi se, tvrdi, borila kako bi 10 minuta ostala na nogama, a da se ne sruši.

- Nas dve smo uvek bile protiv sveta. Osećala sam da Saši želim da vratim za svu radost koju je ona meni pružila. Apsolutno je to zaslužila - rekla je Megan.

Sa ispunjavanjem želja počele su već u oktobru, a do danas Saša je posetila Vindzor, bila u zoološkom vrtu, pila kapućino za pse i dobila "romantičnu" večeru za Dan zaljubljenih.

Svojoj ljubimici, Megan je priredila i profesionalno fotografisanje, počastila je posebnim sladoledom, vodila na izložbu pasa i čak joj, kako kaže, "dopustila da prespava kod prijatelja". Takođe, odvela ju je u obilazak vatrogasnim vozilom.

- Policija i vatrogasne službe bile su neverovatne s njom - rekla je njena vlasnica.

Kada je Saša došla u Meganin dom bila je stara svega tri meseca, a nedavno je proslavila 15. rođendan.

- Mislila sam da ćemo je izgubiti do Božića. Odlučila sam da ostavim svoj posao i uložim sve vreme u nju kako bi ga što bolje iskoristili - ispričala je Megan.

Kada govori o svojoj ljubimici, Megan ima samo najlepše reči - opisuje je kao nežnu i punu ljubavi, rado je vodi svuda sa sobom i doživljava je kao savršenog pratitelja koji je nikada ne napušta.

Istakla je kako se Saša borila sa brojnim zdravstvenim problemima uključujući artritis, benigne tumore, pankreatitis, kao i degenerativnu mijelopatiju koja će je uskoro sprečiti da skroz hoda.

- Svaki dan je različit. Imamo dobre i loše dane. Nekada može da hoda i do 45 minuta, a nekada to nije u stanju - priznala je ona, pa nastavila,

- Nikada ne znam kakav nas dan čeka, ali naučila sam da one dobre iskoristim maksimalno - rekla je.

Prisetila se i odlaska na plažu sa svojom ljubimicom za šta tvrdi da je odmah bolje uticalo na Sašino raspoloženje.

- Nemam pojma koliko mi je još vremena ostalo sa njom. Ne mogu da zamislim svoj život bez nje - zaključila je Megan koja se nada da je pred njom i Sašom još dosta uzbudljivih avantura.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike