Ekspert za ljubavne veze otkriva šta poklon koji ste dobili za Dan zaljubljenih govori o vašem odnosu

16.02.2022

14:44

0

Pre svega imajte jedno na umu - ukoliko vaš partner i nije bio previše uzbuđen zbog Dana zaljubljenih, ne uzimajte mu za zlo sve dok je on pažljiv i velikodušan tokom cele godine

Ekspert za ljubavne veze otkriva šta poklon koji ste dobili za Dan zaljubljenih govori o vašem odnosu
profimedia-0658633643 - Copyright Profimedia

Dan zaljubljenih može stvoriti pritisak parovima koji žele svom partneru da daruju savršen poklon.

Znate i sami da uvek postoje oni ljudi koji čine sve da bi impresionirali jedno drugo, dok drugi samo žele da provedu mirnu noć u kvalitetnom zajedničkom druženju.

Tina Vilson je stručnjak za veze i ona tvrdi da darovi koji se dobijaju od partnera imaju skrivenu poruku, odnosno mogu pokazati je li se vaša voljena osoba potrudila i kakvo značenje ima određeni poklon.

Šta ste vi ove godine dobili od svog voljenog?

Nakit

Prema Tininom mišljenju, dobiti nakit za Dan zaljubljenih velika je stvar.

- Ovo je siguran znak pozitivne veze. Ne mora to da bude verenički prsten, ali komad nakita, čak i narukvica s perlicama, pokazuje da je vaš partner ozbiljan i želi da razmišljate o njemu svaki dan - ističe ona.

Pixabay
 

Odlazak na večeru

Izlazak u restoran može značiti da partner želi da provede kvalitetno vreme s vama, ali Tina upozorava da sve zavisi od restorana.

- Ako vas odvedu u njihov omiljeni restoran, to je znak sebičnosti na koju treba da pripazite. Ako vas odvedu u vaš omiljeni restoran, to pokazuje da vaše potrebe stavljaju iznad svojih - objašnjava. Kaže da bi večera kod kuće mogla biti pravi potez za intimnu noć.

Donji veš

Tina smatra da je donji veš više poklon za njega nego za nju, osim ako se radi o pidžami ili određenom brendu koji obožavate.

- Pojavljivanje s uniformom medicinske sestre ili nekom sličnom opremom stvarno pokazuje na šta je njegov um usresređen, a to se uglavnom odnosi na njega samog - upozorava.

Cveće

Ovo je tradicionalan poklon za Dan zaljubljenih, a Tina kaže da definitivno ne zaslužuje aplauz.

Pixabay
 

- Crvene ruže su siguran izbor, iako biste možda više želeli druge vrste cveća, ovo je jedini put kada ih možete prihvatiti i zahvaliti se - kaže. Sugeriše da buket cveća može značiti ili da znaju da volite dramu ili da partner koji ih je poklonio voli dramu i, verovale ili ne, želi da bude istaknut na vašim društvenim mrežama.

Čokolada ili bombonjera

Tina kaže da je ovo loš znak.

- Verovatno su zaboravili da je praznik i uspaničili se, ili su samo lenji - kaže i dodaje da su čokoladice prihvatljive samo ako je reč o vašoj omiljenoj vrsti i da se partner potrudio da ih nabavi.

Pixabay
 

Pokloni za kuću

Ovo nisu najatraktivniji pokloni, osim ako ste posebno nešto tražili.

- Ovo samo govori da je to nešto što njima treba ili je to trebalo da kupe pre godinu dana i sada se pretvaraju da je to poklon. Vreme je za preuzimanje aplikacija za upoznavanje - kaže Tina.

Čestitka za Dan zaljubljenih

Ovo je sve što je potrebno za lep poklon, iako možda nije najraskošniji dar.

- Ako je novca malo, onda je ovo ipak lep način da vam neko kaže da vas voli, da nije zaboravio da je poseban dan, ali ne može sebi priuštiti da potroši više novca - govori stručnjakinja.

Odlazak na odmor

Tina kaže da je rezervisanje odmora ili hotela dobar znak za vezu.

Pixabay
 

- Vaša druga polovina vas želi samo za sebe i želi provesti kvalitetno vreme s vama. Želi da vas impresionira i priredi vam je divan i romantični poklon koji ćete oboje podeliti - rekla je.

Doručak u krevetu

Ekspertkinja za veze kaže da ne bi trebalo da doručak u krevetu smatrate obočnim i nebitnim poklonom.

- Ako imate porodicu i nikad ne odvajate ni minut za sebe, jer pripremate deci obroke i vodite računa o svima oko sebe, onda je ovo veoma lep gest - kaže. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike