Ups! U naletu strasti vi ili on izgovorili ste pogrešno ime: Šta to može da znači i kako se izvući

18.01.2023

20:54

0

Autor: K. O.

Ups! U naletu strasti vi ili on izgovorili ste pogrešno ime: Šta to može da znači i kako se izvući
Svađa - Copyright Freepik

Iako seks treba da bude lepo i prijatno iskustvo, svakome se nekada dogodilo i neko neprijatno iskustvo. Jedna od većih seks-katastrofa je izgovaranje pogrešnog imena u naletu strasti.

Sigurno vam nije dobro od same pomisli i ne zna se šta je gore - da ga vi izgovorite ili da ga čujete. Možda je to dobar razlog što se većina drži stenjanja - prosto vodi u mnogo manje problema.

Izgovaranje tuđeg imena može izgledati kao značajan, nepopravljiv promašaj, ali istina je da se to najčešće dogodi više zbog navike nego zbog želje da se bude s tom osobom.

NIJE SVEJEDNO NI ČIJE STE IME IZGOVORILI

Ako je jedno od vas dvoje upravo izašlo iz duge veze, posebno je razumljivo ako se izgovori pogrešno ime.

Freepik
 

A šta drugo možete da uradite sem da se izvinjavate i izvinjavate... Pokušajte da objasnite da je to navika, a ne želja da budete s bivšim. Nastavite da u to uveravate partnera i sve bi trebalo da se zaboravi za nekoliko dana.

E, sad, ako ste izgovorili ime nekoga za koga partner nikad nije čuo ili još gore ime najboljeg prijatelja za kojeg je partner uveren da žudite za njim onda je sve mnogo teže. 

Tu ćete morati mnogo više da se izvinjavate i objašnjavate. Ipak, treba imati na umu da to i dalje nije dokaz da neko vara ili čak da to želi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike