Muškarci bi mnogo voleli da saznaju ove stvari o ženama: Ima ih sedam, a za drugu možda ni same žene nemaju objašnjenje

28.12.2022

11:55

0

Autor: Z.A.S.

I zaista, zašto žene imaju toliko iste šminke?

Muškarci bi mnogo voleli da saznaju ove stvari o ženama: Ima ih sedam, a za drugu možda ni same žene nemaju objašnjenje
Ljubav - Copyright Freepik

Mislili ste da su samo žene te koje bi, da mogu, rado zavirile u muški mozak, ne bi li otkrile šta se u njemu sve krije.

E, pa pogrešili ste!

Verovali ili ne, ali i muškarce muče mnoga pitanja u vezi sa ženama, a neka od njih bi vam rado i postavili. Otkrili su i koja!

1. Zašto vam treba toliko vremena da se spremite?

- Shvatamo da vam je potrebno vreme da napravite frizuru i nanesete šminku, kao i i da treba da odlučite šta ćete obući i koju torbicu ćete nositi, ali znate da je vreme novac, zar ne?

2. Zašto imate toliko šminke? 

- Vi devojke uvek tvrdite kako imate svoju prepoznatljivu nijansu ruža za usne i presrećne ste kada pronađete idealnu crvenu/nude/ružičastu, ali kada se zaviri u vašu kozmetičku torbicu, ispostavi se da imate i 10 ruževa istih nijansi. Jednom me je devojka pitala koja nijansa mi se više dopada, nakon što je obe isprobala na ruci. Rekao sam desna, iako ni dan-danas ne znam koja je bila razlika među njima.

Profimedia
 

3. Kakav je osećaj biti u PMS-u? 

- Svi imamo loše dane, i nas frajere ponekad muče glavobolje, ali zašto imamo osećaj da je PMS neka sasvim deseta priča? I kako se taj osećaj razlikuje od osećaja koji imate za vreme menstruacije? Pretvara li vas PMS stvarno u potpuno drugačije osobe?

4. Zašto nosite štikle ako znate da će vas boleti noge i da nećete moći da hodate? 

- Poznajem jako mnogo devojaka koje već nakon nekoliko minuta nošenja kukaju kako ih bole noge, iako su u pitanju njihove omiljene i ''superudobne'' štikle. Postoje li uopšte udobne štikle ili je to samo nešto što vi žene volite da kažete?

Pexels
 

5. Kako vas ne mrzi da konstantno depilirate celo telo?

- Još možemo da shvatimo brijanje, ali kako neke devojke ne mrzi da na svakih nekoliko nedelja idu na depilaciju voskom? Kako se na to naviknete? Nama to zvuči kao svojevrsna tortura. Da li vas je društvo na to nateralo? Jesmo li vas mi na to naterali?

6. Kako da znaju kada glumite orgazam?

- Eto, i to je došlo na red! Muški ego kopa po jednom od najvažnijih pitanja svih vremena. Toliko je priča i dezinformacija po tom pitanju. Bilo bi lepo da nam za promenu otkrijete kako da znamo istinu.

Profimedia
 

7. Zašto u toalet odlazite zajedno sa drugaricom? 

- Ovo je nešto što stalno radite. Jedna devojka kaže da mora u toalet i odmah joj se pridružuje još barem jedna. U čemu je fora? Da li nas za to vreme ogovarate? Treba li vam neko da vam pridrži torbicu dok popravljate makeup? Utiče li njena prisutnost na vas na bilo koji način? I najvažnije pitanje - propuštamo li mi frajeri nešto ne radeći to sa našim drugovima?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike