Za nekoga je ovo očekivano, a neko će doživeti šok: Znate li sa kojim ženama muškarci najčešće varaju partnerke?

26.12.2022

20:36

0

Autor: 24sedam

Ona je možda i vaša najbolja prijateljica

Za nekoga je ovo očekivano, a neko će doživeti šok: Znate li sa kojim ženama muškarci najčešće varaju partnerke?
Seks - Copyright Profimedia

Neverni muškarci su otkrili kako biraju žene s kojima će varati svoje partnerke, a istraživanje jednog sajta za upoznavanje je otkrilo da taj proces odabira žene nije slučajan i da su oni o tome razmišljali i unapred planirali.

Od 1.300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju, da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla. 

Iako se "druga žena" često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije.

Profimedia
 

Deo njih bi voleo da upozna nekog novog i da ima kratak seksualni susret koji nikako ne bi uticao na njihovu postojeću vezu. 

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

Svoje momke ili muževe varalo je 39 posto žena, a 35 posto njih je o tome ozbiljno razmišljalo.

Freepik
 

Više od polovine žena aferu su imale nakon rođenja dece. Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 posto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih pet posto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle da imaju i intelektualnu vezu. 

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike