Kada s nekim počnemo da živimo, tek onda otkrijemo i njegove prave navike: Ove četiri bi mogle da vode ka raskidu

22.12.2022

11:47

0

Autor: Z.A.S.

Na većinu stvari nije toliki problem navići se, ali je preko nekih nemoguće preći

Kada s nekim počnemo da živimo, tek onda otkrijemo i njegove prave navike: Ove četiri bi mogle da vode ka raskidu
Svađa - Copyright Freepik

Mnogi smatraju da niko nikoga ne poznaje dovoljno, sve dok ne počne da živi sa tom osobom. Mnogi su u pravu.

Useljenje u zajednički stan je, za mnoge parove, nažalost, prvi korak ka raskidu. Srećom, pa je na većinu stvari lako navići se, iako je nekada potrebno vreme za to, ali preko nekih stvari je teško, a nekada i nemoguće preći.

Profimedia
 

(Ne)higijenske navike

Svako od nas radi nešto što se drugoj osobi čini jednostavno nezamislivo kada je u pitanju higijena. Žene se često šokiraju time što prosečan muškarac smatra redovnim tuširanjem, a muškarci muku muče s identifikovanjem svih proizvoda koji su ženi potrebni da bi izgledala “prirodno”.

Profimedia
 

Način na koji spavamo

Povremeno deljenje kreveta je jedno, a stalno buđenje i spavanje pored osobe je nešto sasvim drugo. Istraživanja pokazuju da većini ljudi treba vremena kako bi se opustili i počeli da spavaju pored druge osobe, baš onako kako spavaju i sami i zato nema ničeg čudnog u tome što tek nakon useljenja počnu da se otkrivaju sve sitne iritantne navike koje neko ima dok spava. Trzanje, hrkanje, mesečarenje i slično su samo neke od njih.

Profimedia
 

Shvatanje ličnog prostora

Lični prostor je vrlo zanimljiva kategorija - nekima treba puno, nekima manje, a neki uopšte ne shvataju šta on znači. Ovo je jedan od većih problema kod početka zajedničkog života, jer ako postoji nesrazmera u potrebama i shvatanju ličnog prostora, svađe su neizbežne.

Profimedia
 

Čudni hobiji i navike

Svi možemo jako dobro da sakrijemo svoje male, čudne hobije i navike, kada živimo sami, ali jednom kad s nekim polnemo da delimo životni prostor, pitanje je vremena kad će sve isplivati na površinu. Neke od ovih stvari mogu biti slatke i simpatične, a neke bi mogle da odvedu pravo u raskid.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike