Da li ste mu vi devojka ili majka? Tri znaka da svog dečka tretirate kao nesposobno dete

19.12.2022

11:47

0

Autor: Z.A.S.

Možda to radite nesvesno, ali ukoliko radite ove tri stvari, odmah prestanite

Da li ste mu vi devojka ili majka? Tri znaka da svog dečka tretirate kao nesposobno dete
Svađa - Copyright Profimedia

Da li ste mu vi devojka ili majka? Možda to radite nesvesno, ali ako ove stvari radite, onda se definitivno ponašate kao da vam je sin.

Ukoliko vičete na njega pred roditeljima ili vašim ili njegovim roditeljima, onda ga definitivno ne smatrate ravnopravnim partnerom, već detetom koje je potrebno vaspitavati.

Profimedia
 

1. Stalno prigovarate

Možda vam to deluje kao da ga samo podsećate na stvari koje nije uradio, ali njemu deluje kao da ga podsećate na stvari koje nije uradio, kao i na to da će biti kažnjen, baš kao kad je bio mali.

Profimedia
 

2. Ne verujete da će nešto uspeti da uradi sam

Većina žena to radi sa dobrom namerom, umesto da puste frajera da nešto uradi sam, brzo uzimaju stvari u sopstvene ruke, jer misle da on to neće uraditi dovoljno dobro. Vi smatrate da mu činite uslugu, a on samo ima osećaj da ga smatrate nesposobnim.

Profimedia
 

3. Vičete na njega pred drugima

Još jedna stvar od koje svi imaju traumu iz detinjstva - vikanje. Ako je vaš dečko pogrešio do te mere da to zahteva povišeni ton, to je nešto što se rešava u privatnom okruženju. Ako vičete na njega pred drugarima ili roditeljima, njegovim ili vašim, definitivno ga ne smatrate ravnopravnim partnerom, već detetom koje treba disciplinovati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike