Vil Smit i Džejda imaju otvoreni brak, ali i drugi slavni uživaju u svingerskim odnosima

29.03.2022

11:21

0

Supružnici su navodno nekoliko puta i razmenjivali partnere s drugim parovima

Vil Smit i Džejda imaju otvoreni brak, ali i drugi slavni uživaju u svingerskim odnosima
vil smit (1) - Copyright AP Photo/Chris Pizzello

Glumac Vil Smit (53) je na ovogodišnjoj dodeli Oskara izazvao incident o kojem ne prestaje da se govori, a sve to zbog neprimerene šale komičara na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit (50).

Iako se glumac kasnije u govoru izvinio i rekao kako ljudi rade lude stvari zbog ljubavi, nije tajna da je slavni par jednom prilikom u javnosti priznao da spavaju i sa drugim ljudima.

Glumac je svojevremeno rekao da "rade sve što im se čini prirodnim, čak i ako je to seks s nekim drugim" te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog.

Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine
 

Par je navodno nekoliko puta i razmenjivao partnere s drugim parovima. 

Džejda i Vil imaju dvoje odrasle dece, sina Džejdena (23) i ćerku Vilou (21). 

Supružnici Smit nisu jedini holivudski par koji živi otvoreni brak, a među njima su se našli neki čiji brakovi traju već decenijama, dok su se drugi zbog svingeraja na kraju i rastali.

Bivši supružnici Anđelina Džoli (46) i Bred Pit (58) nekoliko puta su pokrenuli tračeve da su svingeri i to prema sopstvenim izjavama. Priče o tome da je svingerka, pokrenula je Anđelina sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i njen bivši suprug Bred međusobno ne ograničavaju, i da to što su u braku ne znači da su "prikovani" jedno za drugo.

Profimedia
 

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla jer su se pre tri godine razveli, navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. 

Pevačica Pink (42) je sa suprugom Kerijem Hartom (46), navodno, pokušala da ima otvoreni brak, ali upravo zbog toga su se nekoliko puta i posvađali. Ljubomora i ljutnja stala je na put njihovim eksperimentima, i zbog toga, govorka se da to više ne rade. 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike