Otkriveno zašto je Vil Smit ošamario kolegu: Oglasila se i policija, ceo svet bruji o skandalu! (VIDEO)

28.03.2022

07:20

0

Ovaj događaj je zasenio celu, inače fantastičnu, noć

Otkriveno zašto je Vil Smit ošamario kolegu: Oglasila se i policija, ceo svet bruji o skandalu! (VIDEO)
vs - Copyright Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine

Protekle noći održana je dodela Oskara, a iako se obično sutradan priča o tome šta su zvezde nosile, skandal koji se dogodio između Vila Smita i Krisa Roka je glavna tema.

Nikome nije bilo tačno jasno zašto je došlo do sukoba, mnogi čak misle i da je isceniran. No, kako se navodi, razlog zašto je Vil pobesneo je to što se Kris grubo našalio sa bolešću njegove supruge. 

Naime, Džejda Pinket Smit, supruza Vila Smita, 2018. godine je otkrila da ima problem sa alopecijom.

Profimedia
 

Kada se Rok našalio na račun njene kratke kose i rekao joj da će igrati u drugom delu filma "G.I. Jane" - u kojem se Demi Mur šiša na ćelavo - Smitu je "pao mrak na oči", izašao je na binu i udario ga u lice.

Ovim povodom se oglasila i policija Los Anđelesa. 

- Istražni subjekti LAPD-a svesni su incidenta između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je oštećena odbila je podneti policijsku prijavu. Ako oštećena strana želi policijski izveštaj kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražni izveštaj - stoji u saopštenju Policijske uprave Los Angelesa.

Profimedia
 

Podsetimo, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, Rok je napravio neslanu šalu. Iako se do tada Vil smejao njegovim doskočicama, na kraju je ustao, udario mu šamar i vratio se na svoje mesto.

Kris je bio zatečen.

- Vil Smit me je upravo ošamario. U redu, bila je to samo šala... Ovo je bio najbolji trenutak u istoriji televizije, dobro... - rekao je on, pa nastavio da vodi program i to s osmehom, kao da se ništa nije desilo. 

Vil je čak, posle toga, osvojio Oskara za ulogu Ričarda Vilijamsa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike