Vil Smit uputio javno izvinjenje kolegi kog je ošamario na dodeli Oskara: Bio sam van sebe i pogrešio sam (VIDEO)

29.03.2022

07:19

0

On je javno priznao svoju grešku, a nije samo Kris onaj koji je dobio reči pokajanja

Vil Smit uputio javno izvinjenje kolegi kog je ošamario na dodeli Oskara: Bio sam van sebe i pogrešio sam (VIDEO)
vil smit (4) - Copyright AP Photo/Chris Pizzello

Pre dva dana održana je dodela Oskara, a događaj na kom se slave sva dostignuća u filmskoj industriji pao je u senku nakon što je glumac Vil Smit udario šamar svom kolegi Krisu Roku u uživo prenosu, na sceni. Ovaj potez su mnogi osudili i ne prestaje o njemu da se priča, a sada se i sam Smit oglasio.

AP Photo/Chris Pizzello
 

On je na svom nalogu na Instagramu uputio javno izvinjenje kolegi, rekavši da je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo i neoprostivo.

- Nasilje u svim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao - napisao je on, pa nastavio:

- Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam. Stidim se svojih postupaka koji nisu postupci čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote.

- Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji su prenos gledali širom sveta. Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i mojoj porodici kralja Ričarda. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas. Radim na sebi. Iskreno, Vil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Podsetimo, Kris Rok je držao govor na ceremoniji, te napravio neslanu šalu na račun Džejde Pinket Smit i toga što je obrijala glavu. Ona je pre izvesnog vremena otkrila da se bori sa alopecijom, te da je to razlog zašto je i odlučila da obrije kosu.

- Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" - rekao je on, aludirajući na njenu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u ovom filmu iz 1997. godine.

Džejda je prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa Roka. Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

- Ne uzimaj moju ženu u svoja je**na usta - vikao je na njega.

Prisutni su bili iznenađeni, a gledaoci kraj malih ekrana nisu mogli da veruju šta se desilo na ovakvom događaju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike