Osetite se kao glavna junakinja serije: Iznajmite na jednu noć stan Keri Bredšo po izuzetno pristupačnoj ceni (FOTO)

07.11.2021

12:20

1

Za fanove serije „Seks i grad“ koji su bar jednom poželeli da uživaju u raskošnom načinu života Keri Bredšo i njene ekipe – sada imaju šansu da to i ostvare

Osetite se kao glavna junakinja serije: Iznajmite na jednu noć stan Keri Bredšo po izuzetno pristupačnoj ceni (FOTO)
profimedia-0641578605 - Copyright Profimedia

Keri Bredšo, glavna junakinja serije "Seks i grad" koju igra Sara Džesika Parker živela je u simpatičnom stančiću u Njujorku tokom snimanja ove serije. U stanu je preživljavala sve muke sa Zverkom, razmišljala o ljubavi do kasno u noć, pisala svoje kolumne, kao i knjige.

U stanu se nalazi i Kerin čuveni garderober u kojem su je čuvala svoje modne kombinacije, kao i neverovatan broj pari cipela po kojima je prepoznatljiva.

Sada se na platformi "Airbnb" pojavila zanimljiva ponuda - ovaj stan izdaje se za samo 23 dolara po noćenju, a dok boravite u stanu, na raspolaganju vam je sve - čak i njena odeća koju možete isprobavati i proveriti kako vam stoji.

Sara Džesika Parker će dočekati goste, ali putem snimljenog videa i to u stilu jednog od prepoznatljivih monologa koje Keri izgovara u seriji, pre nego što ih prepusti da uživaju u svom fantastičnom stanu. Na pisaćem stolu možete napisati kolumnu zasnovanu na sopstvenom životu, pre nego što se bacite na krevet. Ako apsolutno morate pozvati svoje prijateljice, to možete učiniti i dok pregledate cipele složene u ormaru.

Da budemo jasni, ovo nije Keriin originalni stan - unutrašnjost koja se vidi u seriji je napravljena za potrebe snimanja, a spoljašnjost zgrade koja se često pojavljuje u kadrovima se zapravo nalazila u Vest Vilidžu i ima svoju fascinantnu istoriju.

Stan koji će ovog novembra biti iznajmeljen nalazi se u njujorškoj Čelzi četvrti, a rezervacije će početi tačno u podne 8. novembra.

Ko god ga iznajmi, osetiće se kao glavna junakinja ove serije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike