Keri Bredšo iz stvarnog života osvojila TikTok svojim originalnim modnim kombinacijama

11.08.2021

13:55 >> 14:20

0

Stil nema veze ni sa novcem, ni sa markiranom garderobom - sa njim se rađaš

Keri Bredšo iz stvarnog života osvojila TikTok svojim originalnim modnim kombinacijama
Copyright TikTik/Printscreen

U poslednje vreme sve je u znaku serije “Seks i grad”, odnosno njegovog nastavka koji nosi naziv “And just like that”. Ova serija, pored dobrog humora, interesantnih priča, obiluje dobro odevenim glumcima i velika pažnja je posvećena modnim komadima u svakoj epizodi.

Nedavno se jedna Keri Bredšo pridružila TikTok zajednici. Ne ona prava, već influenserka Karla Rokmore koja putem ove aplikacije deli svoje smele i jedinstvene kombinacije i modne trikove, a mnogi je zbog ljubavi prema dizajnerskim komadima, odvažnim bojama i upečatljivim stilom nazivaju stvarnom Keri Bredšo.

Pročitajte još

Karla Rokmor živi u Dalasu i radi kao kreatorka digitalnog sadržaja i dizajnerka nakita. TikToku se pridružila u aprilu ove godine, a sada broji već više od 540 hiljada pratilaca koji su svi redom opsednuti njenim raskošnim modnim stilom.

@carlarockmoreStudio 54. Late 70’s. Let’s go. 💃 ##fashiontiktok ##fashionhacks ##fashion ##fashionadvice ##foryou ##foryoupage ##over50 ##overfiftyfashion ##styletips ##ootd♬ Hot Stuff – Donna Summer

S pune 54 godine ona bira vrlo odvažne i stilski neverovatno doterane stajlinge.

– Moj stil je definitivno eklektičan i dalekosežan. Jedina stvar koja uvek ostaje dosledna je moja želja da se modno poigram s odećom i uparim komade koji na prvi pogled nikako ne idu zajedno. To je ono što ga čini zanimljivim – opisuje Karla.

@carlarockmoreIt’s SO HOT!!! This Texas heat kills my Canadian mojo. 🥵 ##fashion ##styletip ##foryou ##foryoupage ##over50 ##overfiftyfashion ##fashionadvice ##ootd♬ original sound – Carla Rockmore

Na svom profilu Karla često deli savete i ideje šta i kako obući, a videe uglavnom snima unutar svog ormara koji se prostire na dva sprata i ima kamin i spiralno stepenište.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Rockmore (@carla.rockmore)

Ona će tako bez problema uskočiti u stajling inspirisan Studijom 54, koji uključuje Karolina Herera “palazzo” pantalone i platforme s tračicama ili će obući prugastu Kristofer Džon Rodžers haljinu.

@carlarockmorePride is more than a month, it’s a lifestyle. 🌈 ##pridemonth ##pride ##pride2021🏳️‍🌈 ##foryou ##fyp ##fashion ##style ##over50 ##fashiontiktok♬ original sound – Carla Rockmore

Vrlo lako je zamisliti Keri kako oblači tu istu garderobu, a da stvar bude interesantnija, Karla takođe ima plavu kovrdžavu kosu. Influenserka kaže kako joj poređenje sa likom iz serije laska, ali sama smatra da nemaju previše sličnosti.

@carlarockmoreA boho summer dress in a lightweight fabric & ##NinaSimone. Nothing better. ##overfiftyfashion ##fashion ##fashiontiktok ##summerstyle ##foryou ##foryoupage♬ Feeling Good – Nina Simone

– Kerin lik u seriji uopšte nije poput mene, ali ono što mi se zaista sviđa je način na koji je Patriša Fild oblikovala lik – ističe Karla.

Influenserka kaže kako za snimanje TikTok videa ne radi prethodnu pripremu, niti smišlja scenario, već snima onog trenutka kada oseti inspiraciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Rockmore (@carla.rockmore)

Svoj veliki ormar organizuje sezonski, a priznaje da je opsednuta kutijama za skladištenje stvari, a veoma pazi da se odeća i obuća ne oštete pa tako uvek koristi umetke za čizme koje sprečavaju da visoke čizme izgube oblik ili da se zgužva materijal.

@carlarockmoreIt takes a bit of effort to keep my babies looking good…but it’s worth it! ##fashion ##fashionhacks ##overfiftyfashion ##foryou ##foryoupage ##styletips♬ original sound – Carla Rockmore

Karlinom stilu dive se mnogi, a ona ne dopušta da joj godine budu prepreka za bilo šta.

– Moja mantra je sadržana u jednoj rečenici: dobro se osećam u svojoj koži. Nažalost, život tera žene da prođu kroz različita iskustva i događaje pre nego što prepoznaju i počnu da cene svoj stil. Srećom, kad žena uđe u pedesete godine, njen je stil definisan. Tada se manifestuje pravi sofisticiran stil. Ne osećam potrebu da se izvinjavam što uvek kupujem isti model pantalona jer dobro znam da mi taj kroj, usprkos trendovima, najbolje stoji. Toliko je zastarelo smatrati da žena starija od 50 godina mora da ošiša kosu ili prestane da nosi kratke suknje. Ako imate kvalitetnu kose ili fantastične noge, pokažite to – naglašava ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike